به گزارش ایکنا به نقل از نادورسیتی، روز یکشنبه 2 ژوئن، مؤسسه حفظ قرآن کریم و تعلیم علوم اسلامی و زبان عربی جسر الامانه در شهر آنتورپ میزبان مراسم تجلیل از حافظان و دانشجویان ممتاز بود.
در این مراسم شیخ الطاهر التجکانی، رئیس شورای اروپایی علمای مراکش و رئیس شورای علمی محلی بلژیک و بن علوش عبدالرحمان، مدیر مؤسسه حفظ قرآن کریم و آموزش علوم اسلامی و زبان عربی جسر الامانه و سایر شخصیتها حضور داشتند.
این مراسم با آیاتی از قرآن کریم با صدای شیخ محمد معروف آغاز شد. سپس بن علوش عبدالرحمن از تلاشهای مؤسسه جسر الامانه در اشاعه حفظ قرآن و آموزش علوم اسلامی و زبان عربی قدردانی کرد. وی آحاد جامعه مسلمان را به تمسک به قرآن کریم و تکیه به هویت دینی و اسلامی خود توصیه و ارزش و اهمیت حافظان قرآن در دنیا و آخرت را یاد آور شد و گفت اهل قرآن در روز قیامت در کنار پیامبران و صدیقین بر منبرهای نور خواهند بود.
مراسم با مناجات، ادعیه و تلاوت قرآن کریم توسط طلاب مؤسسه جسرالامانه ادامه یافت. در این سال چهار طلبه حفظ قرآن کریم را به پایان رساندند: حدوتی آیه، هاجو حفصه، یسری الهارونی و هاجو حنان که همگی در رشتههای تخصصی در دانشگاههای بلژیک مشغول هستند.
در این مراسم از یسری الهارونی با اهدای لوح تقدیر و اهدای هزینه یک سفر عمره تجلیل شد. در خاتمه جوایز ارزندهای بین قاریان و حافاظن مرد و زن توزیع شد.
اسلام بعد از مسیحیت دومین دین بزرگ در بلژیک است. تعداد دقیق مسلمانان در بلژیک مشخص نیست اما منابع مختلف تخمین میزنند که 4 تا 6.5 درصد از جمعیت این کشور به دین اسلام پایبند باشند. اولین حضور ثبت شده اسلام در بلژیک در سال ۱۸۲۹ میلادی بود، اما بیشتر مسلمانان بلژیک مهاجرانی از نسل اول، دوم یا سوم هستند که بعد از دهه ۱۹۶۰ وارد این کشور شدهاند.
مرکز روابط اروپا در سال ۲۰۰۰ تخمین زد که در بلژیک حدود ۳۰٬۰۰۰ مسلمان وجود دارد. اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان در بلژیک سنی مذهب هستند. ایزابل پرایل، معاون رئیس اجرایی مسلمانان بلژیک، در سال ۲۰۱۰ تخمین زد که حدوداً ده از بلژیکیهای مسلمان شیعه هستند.
انتهای پیام