کد خبر: 4221559
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان:

طرح‌های نیمه‌تمام دولت شهید رئیسی در بنیاد شهید لرستان تکمیل شود

حجت‌الاسلام والمسلمین هبت‌اله هاشمی با اشاره به وجود کارهای نیمه‌تمام و برنامه‌های سه ساله دولت شهید رئیسی در استان لرستان گفت: طبق دستورالعمل ابلاغی کارهای نیمه‌تمام در بحث ایثار و شهادت طی مدت باقی‌مانده باید تکمیل شوند.

جلسه رؤسای بنیاد شهید لرستان با استانداربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین هبت‌اله هاشمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، امروز، ۲۶ خردادماه در دیدار صمیمی استاندار و معاونان با مدیرکل، معاونان و رؤسای بنیاد شهید شهرستان‌ها و مؤسسه‌های وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان اظهار کرد: کارکنان این مجموعه خط مقدم جبهه ایثار و شهادت هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به وجود کارهای نیمه‌تمام و برنامه‌های سه ساله دولت شهید آیت‌الله رئیسی در استان افزود: طبق دستورالعمل ابلاغی کارهای نیمه‌تمام در بحث ایثار و شهادت طی مدت باقی‌مانده باید تکمیل شوند.

وی با بیان اینکه طی سه سال اخیر جشنواره ملی موسیقی مقاومت به میزبانی پنج کشور حوزه مقاومت و با حضور ۶۰۰ مهمان به مدت دو روز برگزار شد، بعد از ۱۰ تا ۱۲ سال برای اولین بار در این دولت بالای ۸۰ نفر اعزام والدین شهدا به عتبات عالیات با هزینه بنیاد اعزام شد، گفت: برگزاری کنگره شهدای استان، برپایی موکب اربعین، مشاوران وزرا و ارتقای ۸۰ درصد تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران از دیگر اقدامات است.

هاشمی با اشاره به اینکه باید کارنامه دولت شهید رئیسی را در این سه سال جمع‌بندی و ارائه دهیم، گفت: در بحث اشتغال نیز اقداماتی در راستای ارائه تسهیلات خوداشتغالی، برگزاری آزمون جذب فرزندان شهید و جانبازان ۷۰ درصد در دستگاه‌های اجرایی، برپایی کلاس‌های توانمندسازی برنامه‌های فنی حرفه‌ای و شرکت‌های خصوصی انجام شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان بیان کرد: از بین جامعه هدف نیز کسانی که در طرح ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند، بنیاد شهید موظف است این اسامی را در اختیار بنیاد مسکن قرار دهد که در اولویت قرار گیرید.

انتهای پیام
captcha