کد خبر: ۴۲۲۱۷۸۰
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی اظهار کرد

اعلام برائت از دشمنان؛ محور برنامه‌های دهه امامت و ولایت

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت با تشریح برنامه‌های این دهه گفت: اعلام بیزاری و برائت از دشمنان، محور برنامه‌های این دهه در سراسر کشور است.

اعلام برائت از دشمنان؛ محور برنامه‌های دهه امامت و ولایتبه گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری دهه ولایت و امامت، حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت ظهر یکشنبه ۲۷ خردادماه در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام تقوی در این نشست با تبریک ایام دهه امامت و ولایت گفت: بخش عمده‌ای از فرهنگ ایرانی و اسلامی تحت تأثیر اعیاد قربان و غدیر شکل می‌گیرد و طبیعی است که نهاد‌های فرهنگی از این دو مناسبت استفاده کنند. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به همین منظور برنامه‌هایی را تدارک دیده و از همه دست‌اندرکاران خواسته است این برنامه‌ها را با مشارکت مردمی و همراهی مسئولان برگزار کنند، البته این برنامه‌ها ممکن است به تناسب ظرفیت استان‌ها تغییر یابد.  

وی افزود: اولین نقطه شروع برنامه‌ها از روز عرفه و شب عید قربان است که با دعای عرفه جشن‌های غدیر و هفته امامت آغاز می‌شود. دعا رابطه انسان با خداست و با توجه به کشتار مردم بی‌دفاع غزه که حدود ۴۰ هزار نفر در ماه‌های اخیر به شهادت رسیده‌اند، باید دعای عرفه، با جهت‌گیری و برائت از دشمنان همراه باشد؛ از این رو امیدوارم در سراسر کشور این اظهار برائت و بیزاری از اسرائیل و امریکا در دعا‌های عرفه برجسته شود.  

حجت‌الاسلام تقوی با اشاره به عناوین برنامه‌های این دهه بیان کرد: نشست‌های تبیینی با موضوع امامت و ولایت، انتخاب اصلح و مشارکت حداکثری در انتخابات، نشست‌های ویژه برای رأی اولی‌ها به منظور ایجاد شور انتخاباتی، برگزاری هزاران جشن مردمی، همایش ولایت محور امت اسلامی در جزیره قشم در راستای تقویت وحدت، برگزاری پویش جامعه مهربانی با حضور ۷ هزار دانشجوی خارجی و ۲ هزار طلاب جامعة المصطفی و پاتوق‌های دینی و پاسخ به شبهات از برنامه‌هایی است که در کشور برگزار خواهد شد.  

وی در ادامه با توجه به اهمیت شعر و شاعری و اثرگذاری آن گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد غدیر، شب شعر و نشست‌های غدیر با حضور شاعران برجسته کشور برگزار می‌کند که شاعران نوسروده‌های خود را می‌خوانند؛ چراکه این جشن‌ها باید همراه با زایش و رویش در زمینه شعر و ادبیات باشد.

حجت‌الاسلام تقوی تصریح کرد: شادپیمایی خانوادگی، ایجاد هزاران غرفه‌ها در مسیر شادپیمایی با تأکید بر حضور کودکان و نوجوانان و برنامه‌ریزی ویژه برای آنها، ایجاد غرفه‌های تبیینی و معرفی خدمات دولت سیزدهم، نورافشانی، ترویج فرهنگ حسنه اطعام، توزیع بسته‌های معیشتی، اجرای گروه‌های سرود، همخوانی و پرده‌خوانی و نقالی، برپایی غرفه‌های پذیرایی در متروها، برپایی جشن‌های مسجدمحور در راستای رونق‌بخشی به مساجد، اهتزار پرچم علی ولی الله، سفره‌های ۱۱۰ متری غدیر به نام علی(ع) و ... برنامه‌های دیگری است که در دهه ولایت و امامت در سراسر کشور اجرا خواهد شد.  

وی ادامه داد: راه‌اندازی کتابخانه سیار با محوریت امام علی(ع)، مسابقات غدیری و فرهنگی، مسابقات کتابخوانی، توزیع ۲ میلیون پرس غذا در کشور به ویژه در حاشیه شهرها، رونمایی از طرح مشاوره زوجین، مسابقه کتابخوانی نهج‌البلاغه، برگزاری برنامه‌های نیکوکاری توسط چهره‌های شاخص، برپایی کنگره جهانی نهج‌البلاغه در کشور‌های روسیه، ترکیه و افغانستان، آزادی زندانیان با کمک خیرین و ... نیز از برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت است.

وی در ادامه تأکید کرد: سیاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این است که زمینه حضور و مشارکت مردمی در انتخابات را توسعه دهد و این جشن‌ها مربوط به کاندیدای خاصی نیست؛ کاندیدا‌ها هم در این زمینه هوشیار باشند.

انتهای پیام
captcha