کد خبر: 4225863
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
حجت‌الاسلام دهدار عنوان کرد: 

قرآن‌پژوهی، نماز‌آموزی و بصیرت‌افزایی؛ محور برنامه‌های قرآنی ستاد آجا

رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به گزیده‌ای از برنامه‌های قرآنی اجرا شده در این ستاد گفت: قرآن‌پژوهی نمازآموزی و بصیرت‌افزایی از جمله اهداف محوری برگزاری این برنامه‌هاست.

قرآن‌پژوهی، نماز‌آموزی و بصیرت‌افزایی محور برنامه‌های قرآنی ستاد آجابه گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام احمد دهدار؛ رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم اختتامیه بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کریم بانوان شاغل، همسران، فرزندان و اعضای وابسته به ستاد آجا با ابراز خرسندی از برگزاری مطلوب این دوره گفت: این مجموعه برنامه‌های در راستای نقشه راه تعیینی ابلاغی ارتش جمهوری اسلامی ایران و براساس اهداف قرآن‌پژوهی، نمازآموزی و بصیرت‌افزایی در ستاد فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به اینکه در این مسیر تاکنون توانسته‌ایم جمع کثیری از جامعه هدف یعنی کارکنان پایور، وظیفه و خانواده ایشان و دانشجویان یگان‌های نظامی را تحت پوشش قرار دهیم گفت: علاوه بر این برنامه جامع، در طول سال برنامه‌های قرآنی هم به شکل کمی و کیفی برگزار می‌شود و از جمله آنها برنامه حفظ قرآن ویژه فرزندان کارکنان ستاد آجا بوده است.

حجت‌الاسلام دهدار تصریح کرد: این برنامه حفظ قرآن که از جمله برنامه‌های طرح اوقات فراغت فرزندان دانش‌آموز کارکنان ستاد آجاست، امسال با شرکت 50 فرزند پسر و همچنین 50 فرزند دختر اجرا شد که طی آن نوجوانان به صورت شبانه‌روزی در جریان فرایند آموزش حفظ قرآن قرار گرفتند.

رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی ستاد آجا گفت: پیرو این برنامه طی تفاهم صورت گرفته فرزندان پسر کارکنان ستاد آجا با استقرار در حوزه علمیه امام حسین(ع) و فرزندان دختر این کارکنان با استقرار در شهرک سازمانی شهید خوشرو در قالب یک برنامه شبانه‌روزی از سوی اساتید مطرح و نام‌آشنای قرآنی تحت آموزش و نظارت قرار گرفتند.

وی در پایان گفت: نسبت به تداوم و استمرار برگزاری مجموعه برنامه‌های قرآنی در میان خانواده بزرگ ارتش اصرار داریم، چرا که معتقدیم درمان همه دردهای رفتاری، اخلاقی در سایه‌سار قرآن دست‌یافتنی است و هر اندازه که این اقدامات فرهنگی با ماهیت قرآن و آموزه‌های قرآنی در زندگی جاری و ساری باشد به همان اندازه افراد جامعه و به ویژه فرزندان مصونیت بیشتری پیدا خواهند کرد.

یادآور می‌شود، آئین اختتامیه بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن بانوان شاغل، همسران، فرزندان و اعضای وابسته ستاد آجا صبح سه‌شنبه 19 تیر با معرفی و تجلیل از برگزیدگان برپا شد.

انتهای پیام
captcha