به گزارش ایکنا، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با باسل الحسن، رئیس کمیته گفتوگوهای لبنانی _ فلسطینی در قطر دیدار کرد.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در این دیدار تاکید کرد: تمامی اظهاراتی که در خصوص تعلیق گفتوگوها از سوی جنبش حماس گفته میشود، نادرست است.
هنیه ادامه داد: جنبش حماس به تلاشهای خود برای پایاندادن به جنگ بر اساس شروطی که مشخص کرده است ادامه میدهد.
وی همچنین در این دیدار بر توجه ویژه جنبش حماس به ثبات لبنان تاکید کرد و افزود: از تلاشهای زیادی که دولت لبنان در تمامی زمینهها صورت میدهد و از تلاشهای کمیته گفتوگوهای لبنانی _ فلسطینی در خصوص حمایت از آژانس آنروا و تقویت نقش آن در برهه کنونی قدردانی میکنیم.
همچنین رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس از نقش قطر در گفتوگوهای آتشبس و مبادله اسرا قدردانی کرد و گفت: امیدواریم در نزدیکترین زمان ممکن به آتشبس دست پیدا کنیم.
هنیه ادامه داد: ما به شدت به وضعیت مقاومت فلسطین در میدان سیاست و میدان نبرد اطمینان داریم.
حمله به یک مقر فرماندهی نظامی رژیم صهیونیستی
مقاومت اسلامی فلسطین در ادامه حمله به مواضع رژیم صهیونیستی، از هدف قرار دادن مقر فرماندهی لشکر رعیم ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.
مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد که رزمندگان گردانهای «المجاهدین» با مشارکت گردانهای «الأنصار» مقر فرماندهی رعیم را با دو راکت ۱۰۷ هدف قرار دادند.
از سوی دیگر نیروهای شهید القاسم شاخه نظامی جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین اعلام کرد که با حملات راکتی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در محوطه گذرگاه رفح را هدف قرار داده است.
گردانهای شهدای الاقصی شاخه نظامی جنبش فتح نیز اعلام کرد که با حملات راکتی نظامیان صهیونیست و تجهیزات جنگی آنها را در ورودی گذرگاه رفح و محوطه آن هدف قرار داده است.
ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بود که ۶۸۲ نظامی خود را در جنگ غزه از دست داده که ۳۲۶ نفر از آن ها در عملیات زمینی در نوار غزه کشته شدهاند.
پس از گذشت بیش از ۲۸۵ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، این جنگ که با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه افتاد، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.
حماس: جامعه بینالملل به سکوت در برابر جنایتهای رژیم صهیونیستی پایان دهد
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) چهارشنبه شب در بیانیهای بار دیگر از جامعه جهانی خواست که در برابر جنایتهای رژیم صهیونیستی به سکوت خود پایان دهد.
این جنبش از جامعه بینالمللی و سازمان ملل متحد و نهادهای آن خواست برای متوقف کردن رژیم فاشیست و خون آشام صهیونیستی و توقف نقض تمامی قوانین و عرفهای بشردوستانه و نیز پایان نسلکشی علیه شهروندان بی گناه در نوار غزه اقدام کنند.
جنبش حماس در این بیانیه خاطرنشان کرد: بمباران وحشیانه مستمر رژیم صهیونیستی علیه شهروندان بیپناه در مدارس و اماکن اسکان آوارگان، تشدید خطرناک تجاوزات و نقض وحشتناک قوانین بینالمللی است.
وزارت بهداشت فلسطین نیز جدیدترین آمار شهدا و مجروحان جنایتهای رژیم صهیونیستی در نوار غزه را منتشر و اعلام کرد که از ابتدای عملیات طوفان الاقصی (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) تاکنون، ۳۸ هزار و ۷۹۴ نفر در این منطقه به شهادت رسیدهاند.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته، مرتکب ۴ مورد کشتار در نوار غزه شد که در نتیجه آن ۸۱ نفر شهید و ۱۹۸ نفر دیگر هم مجروح شدند.
طبق این گزارش، با احتساب این عدد، تعداد شهدای نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۳۸ هزار و ۷۹۴ نفر و تعداد مجروحان نیز به ۸۹ هزار و ۳۶۴ نفر رسید.
این خبر همزمان با آن منتشر میشود که سازمان پزشکان بدون مرز بهتازگی در بیانیهای درباره وضعیت فاجعهبار بیمارستانهای نوار غزه هشدار داد و اعلام کرد که بیمارستانهای این منطقه فاقد ابتداییترین امکانات هستند و در نتیجه تداوم این وضعیت، هر ثانیه، تعداد بیشتری از مردم جان خود را از دست میدهند.
این نهاد بینالمللی، پزشکان و کادر درمان در نوار غزه را به خاطر از بین رفتن سیستم بهداشت و سلامت این منطقه، تحت فشار شدید روحی و جسمی اعلام کرد و نوشت: هر حمله به نوار غزه، تیمهای پزشکی و کادر درمان این منطقه را تحت شدیدترین فشارهای غیرقابل تحمل قرار میدهد.
سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد که در بیش از ۹ ماه جنگ رژیم اشغالگر علیه نوار غزه، پزشکان و کادر درمان دچار آسیبهای روحی شدیدی شدهاند، زیرا هیچ جای امنی باقی نمانده و آنها هر روز شاهد شهادت تعداد بیشتری از مردم منطقه هستند.
رئیس موساد: مخالفت نتانیاهو احتمالاً مذاکرات را به شکست میکشاند
رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی(موساد) چهارشنبه شب گفت: اصرار نتانیاهو برشرایط جدید، توافق مذاکرات با حماس را با شکست روبهرو خواهد گذاشت.
بارنیا خواستار تبادل هرچه زودتر اسرا با جنبش مقاومت شد و خطاب به نتانیاهو افزود: اسیران زن اسرائیلی در غزه وقت این را ندارند که یک مکانیزم جدیدی در غزه برای آزادی آنها ایجاد شود.
وی گفت: مکانیزم نظارت بازگشت افراد به شمال نوار غزه چندین هفته به طول خواهد انجامید.
همزمان با این اظهارات، خانواده پنج نفر از نظامیان زن صهیونیست که در نوار غزه اسیر هستند، از نخستوزیر رژیم اسرائیل خواستند تا پیش از عزیمت به نیویورک، برای آزادی اسرا با جنبش حماس توافق کند.
خانواده این نظامیان اسیر در یک نشست خبری در تل آویو از بنیامین نتانیاهو خواستند برای آزادی آن ها، با حماس به توافق برسد.
خانوادههای این نظامیان: هر روز برای اسیران ما یک روز سرنوشتساز است
آنها از نتانیاهو خواستند تا پیش از سفر به نیویورک، با حماس برای آزادی اسیران به توافق برسد و تا آن زمان در دسترس تیم مذاکره کننده اسرائیلی و خانوادههای اسیران صهیونیست باشد.
پیشتر نیز خانوادههای اسرای رژیم صهیونیستی در بیانیهای اعلام کرده بودند که رفتار نخستوزیر این رژیم درباره مذاکرات آتشبس مسئولانه نیست.
انجمن خانوادههای اسرای صهیونیستی در بیانیهای موضع سختگیرانه نتانیاهو درباره مذاکرات آتشبس غزه را که میتواند منجر به آزادی اسرا شود محکوم کردند.
آنها اعلام کردند که رفتار نتانیاهو مسئولانه نیست و این فرصتی است که ممکن است دیگر هرگز به دست نیاوریم.
خانواده اسرای صهیونیست خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفتند: ما پشت توافق نتانیاهو هستیم و حالا نوبت شماست که پشت توافقی که روی میز گذاشتهاید، بایستید.
حدود ۱۰ روز پیش نیز خانوادههای اسرای صهیونیست با اشاره به آزاد نشدن این افراد بعد از بیش از ۹ ماه جنگ علیه غزه، سفر نخستوزیر اسرائیل به آمریکا را «گناهی بزرگ» دانستند.
آنها در نامهای سرگشاده، از نتانیاهو خواستند تا پیش از سفر به آمریکا برای سخنرانی در کنگره این کشور، توافق آتشبس با مقاومت فلسطین را امضا کند.
در این نامه سرگشاده، خانوادههای اسرای صهیونیست اعلام کردند که نتانیاهو نباید در حالی که اسرای صهیونیست در غزه هستند به آمریکا سفر کند.
ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بود که از ۲۵۱ اسیر صهیونیست، ۱۱۶ نفر از آن ها همچنان در نوار غزه اسیر هستند و ۴۲ نفر از آنها نیز کشته شدهاند.
پس از گذشت بیش از ۹ ماه از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، این جنگ که با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه افتاد، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.
زخمی شدن یک نظامی دیگر صهیونیست در غزه
ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب تأکید کرد که یکی از نظامیان این رژیم در نبردهای جنوب نوار غزه زخمی شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی افزود که این فرد زخمی شده متعلق به تیپ گعفاتی بوده که در نتیجه شلیک آرپی جی زخمی شده است.
تحلیلگران معتقدند که در جریان نبرد کنونی در نوار غزه، صهیونیستها تلاش زیادی برای دستکاری در آمار تلفات خود کردهاند.
نکته جالب توجه اینجاست که خود صهیونیستها هم درباره آماری که ارتش و مقامات این رژیم از تلفات مقاومت میدهند، شک و تردید دارند.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در دسامبر گذشته با تردید درباره آمار ارائه شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی در زمینه تلفات این ارتش در جنگ غزه، گزارش داد که تفاوت زیادی میان آمار ارتش با آمار رسمی بیمارستانها درباره تلفات در میان نظامیان وجود دارد؛ به طوری که تا این تاریخ بیمارستانها ۴۵۹۱ زخمی را پذیرش کردهاند، اما ارتش تعداد زخمیها را تنها ۱۶۰۰ نفر اعلام کرده است.
این رسانه صهیونیستی بلافاصله مجبور شد در سایه سانسور نظامی شدید رژیم صهیونیستی گزارش خود را پس بگیرد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از زمان آغاز جنگ غزه تعداد مطالب منتشر شدهای که مشمول سانسور نظامی میشوند ۴ تا ۵ برابر افزایش یافته و بخش سانسور نظامی بر صدها هزار مطالب منتشر شده در زمینه جنگ غزه، نظارت داشته است.
انتهای پیام