به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین سید محسن محمودی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، صبح امروز، سه شنبه 9 مرداد ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت دوازدهم مرداد، سالروز تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد، گفت: برگزاری هر مراسمی بدون رسانه ابتر باقی خواهد ماند و بنده اعتقاد دارم در همه جایگاهها بدون رسانه همه کارها ابتر باقی خواهد ماند و لذا رسانهها بازوی انقلاب اسلامی هستند.
وی افزود: همه مجموعههایی که برنامههای مرتبط با انقلاب اسلامی را برگزار میکنند جزء شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و لذا ما تکنفره تصمیمگیری نمیکنیم و همه در این شورا و پبشبرد برنامههای آن اثرگذار هستند و امروز هر شهروندی یک رسانه محسوب میشود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران ادامه داد: 12 مرداد سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است که به امر امام راحل تأسیس شد و مقام معظم رهبری هم بر ماندگاری و استقلال این نهاد تأکید دارند تا شاداب و پرنشاط به فعالیت خود ادامه دهد.
محمودی بیان کرد: در استان تهران توفیق برگزاری برنامههای مرتبط با انقلاب اسلامی را داریم که 22 بهمن و روز قدس اوج آنهاست و علاوه بر اینها برنامههای غیرمترقبه هم وجود دارند که تعدادشان در طول سال بسیار زیاد هستند. از سوی دیگر همافزایی با دیگر سازمانها در برگزاری هرچه پرشور مراسمات مذهبی از دیگر وظایفی است که در اساسنامه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی وجود دارد.
وی با بیان اینکه کاری که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انجام میدهد جنبه ملی دارد و کاری سخت و دشوار است، گفت: برگزاری مراسم در تهران با دیگر استانها متفاوت است و جنبه ملی دارد. از همه دستگاهها انتظار داریم که پای کار باشند چون مراسمهای مرتبط با انقلاب اسلامی متعلق به همه ما و برای نظام است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران تأکید کرد: در پیشبرد برنامههای مرتبط با انقلاب اسلامی اعمال سلایق سیاسی نداریم و در همه این برنامهها مردم را میبینیم. در برنامههای مختلف به همه فراخوان میدهیم تا ظرفیتهای خود اعم از ظرفیتهای سیاسی و فرهنگی را به نمایش بگذارند. پس در حوزه برنامههای انقلابی با نگاه باز و انقلابی برای همه ظرفیتسازی میکنیم.
محمودی افزود: امسال سالی پرکار برای ما بود چون هم ماجرای غزه و هم دیگر برنامهها و مناسبت ها را داشتیم و به این تلاش ادامه خواهیم داد. از رسانهها میخواهیم ایرادات و نقطه نظرات خود را ارائه دهند چون در بطن مردم هستند. مثلاً پیشنهاد تحول و نوآوری را در برگزاری مراسم ارائه دهند و به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی راهکار ارائه دهید که چگونه این تحول اتفاق بیفتد.
وی گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای تأمین امنیت مراسم اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی انجام داده است. در همین راهپیمایی 22 بهمن اخیر تهدیدات امنیتی بسیاری وجود داشت ولی الحمدالله هیچ معضل امنیتی به وجود نیامد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار کرد: متأسفانه در برخی موارد در حق برنامههای انقلاب اجحاف میشود، در صورتی که چنین برنامههایی مردمی و ضروری است اما برخی علاقهای به برگزاری چنین برنامههایی ندارند.
محمودی گفت: ما برای برنامه ها پیشبینیهای بینالمللی هم داریم و کمیتههای بینالمللی را تشکیل دادهایم. همیشه سعی شده مراسم انقلاب به بهترین شکل برگزار شود و خوشبختانه برنامههایی مانند روز قدس و سالگرد ارتحال امام راحل به خوبی برگزار شدهاند ولی از آنجا که در حوزه رسانه ضعف داریم نتوانستهایم اقدامات شورا را به خوبی منعکس کنیم. تجمعات و راهپیماییهایی که در دفاع از مردم مظلوم غزه و حمایت از انقلاب برگزار میشود را نباید کوچک شمرد و باید اینها را رسانهای کرد. مثلاً هر هفته در دو یا سه استان جمعههای خشم را داریم ولی این تجمعات به خوبی اطلاعرسانی نمیشوند.
وی با بیان اینکه کار ما قرارگاهی است و بستگی به حضور مجموعهها دارد، گفت: از سوی دیگر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از ظرفیت نخبگان، اساتید و گروهها استفاده میکند. همچنین یکی از کمیتههای ما کمیته دانشآموزی است و به همین منظور از تشکلهای دانشآموزی دعوت میشود. برای دانشآموزان اردوهای دانشآموزی برای بازدید از دستاوردهای انقلاب برگزار میشود. به نظر من باید در حوزه اردوهای دانشآموزی کار ویژه صورت پذیرد تا دانشآموزان از دستاوردهای موشکی و نظامی کشور مطلع شوند و این خود نوعی جهاد تبیین است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار ایکنا مبنی بر اینکه این شورا چقدر از ظرفیت جامعه قرآنی در برگزاری مراسمهای ملی و مذهبی استفاده می کند، گفت: سازمان دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی همیشه پای کار بوده و در اینجا از این سازمان تشکر میکنم. انقلاب ما انقلاب قرآنی بوده و افراد متدین جامعه را باید در برگزاری مراسمهای ملی و مذهبی دخالت داد. باید از چهرههای قرآنی در حوزه برگزاری مراسم و مناسبت ها بیشتر استفاده شود.
وی افزود: یک فعال قرآنی و قاری قرآنی ظرفیتها و مخاطبهایی دارند که میتوانند اینها را به میدان بیاورند تا مراسمهای حوزه انقلاب پرشور برگزار شوند. الحمدالله نهادهای قرآنی مشارکت خوبی دارند ولی بهتر میتوان از ظرفیت آنها بهره گرفت. مؤسسات قرآنی باید مشارکت بیشتری داشته باشند و در جلسات قرآنی ابعاد مختلف انقلاب اسلامی و مراسمهای انقلاب را بیش از قبل تبیین کنند.
محمودی در بخش دیگری از این نشست تأکید کرد: در نظام اسلامی کسی که مسئولیت میگیرد باید پای کار باشد و نباید نسبت به مراسمهای انقلاب بیتفاوت باشد. نگاه خوبی در رئیس جمهور جدید وجود دارد و امیدواریم که در این دوره جدید همکاری خوبی میان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با دولت وجود داشته باشد. البته گلههایی به برخی مسئولان وجود دارد که اخیراً به استاندار تهران گلایههای خود را رساندیم و استاندار هم پذیرفت. هرکه کوتاهی کند ترک فعل انجام داده و باید به این ترک فعلها رسیدگی شود.
وی در پایان با اشاره به پیادهروی اربعین ابراز کرد: اربعین یکی از نقاط عطفی است که در سطح جهان به عنوان قله تعریف میشود. خوشبختانه چند سالی است که برنامه راهپیمایی جاماندگان اربعین برگزار میشود و همه دستگاهها پای کار هستند و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هم در کنار آنهاست. در این زمینه جلسات ستادی تشکیل شده و در سطح شهرستانهای استان تهران این مراسم برگزار خواهد شد. ادارهکنندگان مراسم اربعین خود مردم هستند و به بهترین شکل آن را برگزار میکنند و ما نقش خادمی را داریم.
انتهای پیام