کد خبر: 4229863
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷

«مهارت‌های زناشویی در فضای مجازی» خواندنی شد

کتاب «مجازی علیه همسران» شامل مهارت‌‌های زناشویی در فضای مجازی نوشته محمدحسین قدیری روانه بازار نشر شد.

«مهارت‌های زناشویی در فضای مجازی» خواندنی شدبه گزارش ایکنا، کتاب «مجازی علیه همسران» نوشته محمدحسین قدیری است که به همت نشر مهرستان چاپ و روانه بازار نشر شده است.

این کتاب مهارت‌های زناشویی در فضای مجازی است که همراه با داستان‌های واقعی بیان شده و شامل دو بخش با عناوین «مراقب تله‌ها باشیم» و «چطور رابطه‌ها را از تله برهانیم» است. بخش اول فصل‌هایی با عناوین «زیرساخت»، «جاروبرقی نباش»، «عشق سایبری»، «اژد‌های شهوت» و «هست با ابله سخن گفتن جنون» را دربرمی‌گیرد و بخش دوم نیز به موضوعاتی با عناوین رهایی از «شیفتگی بیمارگون»، «کوکائین دیداری»، «عهد را بشکست و پیمان نیز هم»، «زیبای خفته»، «تنها نمان به درد» و «کندوی ذهن» می‌پردازد.

نویسنده در مقدمه نوشته است: در باشگاه بدنسازی فردی خیس عرق و نفس نفس زنان نزد مربی آمد، چربی اضافی شکمش را مشت کرد و گفت: «استاد پس کی اینا آب می‌شن؟» مربی خندید و گفت: «این چربیا رو که با خوردن و لذت به هیکلت اضافه کرده‌ای، به این راحتی نمی‌تونی با اشک و عرق ریختن آب کنی». در زندگی اینترنتی نیز اگر شش دانگ حواسمان را جمع نکنیم، مشغول لذت‌های جذاب، در دسترس، نسبتاً رایگان، سیری‌ناپذیر، متنوع و زودگذر آن می‌شویم. بعد، با عرق ریختن و جان کندن هم نمی‌توانیم وجود خودمان و فرزندانمان را از گل و لای آسیب‌های سایبری پاک کنیم. پیامبر اکرم(ص) فرمود: «چه بسا لذت و شهوتی آنی که حسرتی طولانی به همراه دارد».

قدیری که نزدیک  دو دهه است کار در فضای سایبری، بخشی از زندگی تخصصی‌اش شده است، گفته است؛ در مشاوره‌ها با زوج‌های زیادی مواجه شده‌ام که از فضای مجازی سود و بهره وافری برده‌اند و از آن مرهمی برای زخم‌های فکری و عاطفی خود یافته‌اند؛ ولی متأسفانه آنهایی که زخم کاری و جراحت‌های عمیق عاطفی برداشته‌اند، بسیار زیادترند.

امروزه فواید فضای مجازی و سایبری به ویژه در ایام شیوه کرونا، برای همه مشهود و ملموس‌تر شده است. در این کتاب بر سوز‌ها و دود‌های هیجانی و زخم‌های عاطفی فضای مجازی بیشتر تمرکز شده است؛ چرا که دفع ضرر، مقدم بر جلب منفعت و پیشگیری، مقدم بر درمان است. اگر بخواهیم لذت قایق سواری و شنا را در دریا تجربه کنیم، ناچاریم مهارت شنا کردن را یادبگیریم؛ زیرنظر نجات غریق باشیم، هر زمان دریا نرویم و در پلاژ‌ها و مکان‌های معین شده و بی‌خطر شنا کنیم. برای شنا کردن در دریای سایبری نیز اگر حدود و قوانینش را رعایت نکنیم، بلوغ و بینش سایبری خود را تقویت نکنیم و با افراد معتبر مشورت نکنیم، به جای صید مرواید و خاویار سایبری، اسیر دزدان دریایی و غرق در گرداب‌های شهوت یا طعمه کوسه‌های وحشی اینترنتی می‌شویم.  

در بخشی از متن این کتاب می‌خوانیم؛ فرض کنید روزی از خواب بیدار شوید و بفهمید قرار است روزی بدون اینترنت سر کنید. وحشتناک است! فضای مجازی، دیگر سرگرمی یا رفع نیاز‌های اداری ما نیست؛ بلکه خواسته یا ناخواسته تمام زندگی ما را با خود گره زده است: تفریح، آموزش، تربیت، ارتباط و حتی خواب و خوراک. اما امان از وقتی که فضای مجازی به‌جای اینکه در خدمت زندگی باشد، زندگی را گروگان بگیرد. گاهی آن‌چنان در کوچه‌پس‌کوچه‌های فضای مجازی راه را گم می‌کنیم که پیداکردن راه برگشت، سخت و گاهی ناممکن می‌شود. هم فکر و ذهن و هم دل و جان را آن‌چنان در اختیار می‌گیرد که خودمان هم در حیرت می‌مانیم که چه شد چنین شد. آری! گاهی باید اعتراف کرد: مجازی علیه همسران وارد میدان شده و بازی‌گردان میدان زندگی می‌شود.

انتهای پیام
captcha