کد خبر: 4231471
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۳

رئیس پارلمان لبنان: پاسخ محور مقاومت اجتناب‌ناپذیر است

رئیس پارلمان لبنان با بیان اینکه پاسخ محور مقاومت به رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر خواهد بود، تأکید کرد تا زمانی که نتانیاهو در قدرت است، وقوع جنگی گسترده امکان‌پذیر است.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان با بیان اینکه احتمال کشیده شدن به سمت یک جنگ گسترده با حضور نتانیاهو در قدرت همچنان محتمل است، تأکید کرد که پاسخ ایران و حزب‌الله به جنایات رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است.

بری در اظهاراتی به روزنامه لبنانی الجمهوریه تأکید کرد که محور مقاومت همچنان نبرد را مدبرانه و خردمندانه مدیریت می‌کند.

وی گفت: پاسخی که اسرائیل این روزها با اعصاب متشنج منتظر آن است، اجتناب‌ناپذیر است.

بری، درباره جنایت رژیم صهیونیستی علیه آوارگان مدرسه التابعین غزه گفت: بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ابتدا مذاکره کننده (اسماعیل هنیه) و سپس خانواده او را کشت.

رئیس پارلمان لبنان با طرح سؤالی پرسید: آیا این رفتار کسی است که می‌خواهد به آتش‌بس برسد، در میان جریان خون در نوار غزه از چه مذاکراتی صحبت می‌کنید؟

وی افزود: به نظر می‌رسد این کشتار هولناک پاسخ نتانیاهو به بیانیه آمریکایی-قطری-مصری است که بار دیگر ثابت می‌کند او از پاسخگویی به همه تلاش‌های انجام شده برای پایان دادن به تجاوزات خودداری می‌کند.

بری خاطرنشان کرد: با حضور نتانیاهو که خواهان چنین جنگی است و تلاش می‌کند همه را به سمت آن سوق دهد، امکان کشیده شدن به سمت یک جنگ گسترده وجود دارد، اما از سوی دیگر، محور مقاومت همچنان نبرد را به شیوه‌ای متفکرانه و عاقلانه مدیریت می‌کند.

رژیم صهیونیستی در تاریخ 30 ژوئیه فؤاد شکر، فرمانده نظامی حزب‌الله را در حمله به ضاحیه جنوبی بیروت ترور کرد و حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله، قول داد که انتقام او را بگیرد. یک روز بعد، اشغالگران اسرائیلی اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس را در تهران ترور کردند، در حالی که رهبر ایران، بر گرفتن انتقام این جنایت تأکید کردند.

انتهای پیام
captcha