کد خبر: 4231994
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷

جشنواره ملی شعر «بوتراب» در لرستان برگزار می‌شود

مسئول دبیرخانه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی لرستان از فراخوان جشنواره ملی شعر «بوتراب» از سوی دانشگاه آزاد اسلامی این استان خبر داد و گفت: آخرین مهلت دریافت آثار تا ۲۴ دی‌ماه و تاریخ برگزاری آیین اختتامیه جشنواره هشتم بهمن‌ماه سال‌ جاری اعلام شده است.

ضرغام علی‌مدد، مسئول دبیرخانه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی لرستانضرغام علی‌مدد، مسئول دبیرخانه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، از فراخوان جشنواره شعر «بوتراب» از سری برنامه‌های چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت از سوی دانشگاه آزاد اسلامی این استان خبر داد و گفت: این جشنواره در دو بخش شعر در منقبت حضرت امام علی(ع) در همه قالب‌های شعر ویژه عموم مردم و بخش دلنوشته ویژه دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره شعر در محورهای سیره اخلاقی و رفتاری امام علی(ع) با تأکید بر قضاوت، عدالت، شجاعت، صبر، حکومت‌داری، یتیم‌نوازی و غزوات با محوریت جامعه کبیره برگزار می‌شود، افزود: علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره شعر برای ثبت‌نام و ارسال آثار می‌توانند از طریق سایت مؤسسه به نشانی www.emamat.iau.ir اقدام کنند.

علی‌مدد آخرین مهلت دریافت آثار را تا ۲۴ دی‌ماه و تاریخ برگزاری آیین اختتامیه جشنواره را هشتم بهمن‌ماه سال‌ جاری همزمان با ایام رجبیه اعلام کرد و ادامه داد: در آیین اختتامیه در مجموع از ۱۲ نفر شامل ۹ نفر در بخش شعر و ۳ نفر در بخش دلنوشته تجلیل خواهد شد.

مسئول دبیرخانه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: در برگزاری این جشنواره ادارات و نهادهایی از جمله اداره‌کل تبلیغات اسلامی، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا‌وسیمای مرکز لرستان، دبیرخانه جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، اداره‌کل آموزش و پرورش، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، بنیاد ایران‌شناسی شعبه لرستان، شهرداری خرم‌آباد و حوزه معاونت فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد مشارکت دارند.

انتهای پیام
captcha