کد خبر: 4235122
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
وحید سلیمی خبر داد:

طراحی سامانه یکپارچه‌سازی مشارکت‌های اجتماعی

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اعلام کرد: برای پیشگیری از موازی‌کاری نهادهای کمک‌رسان به مناطق محروم، سامانه یکپارچه‌سازی مشارکت‌های اجتماعی(سیما) راه‌اندازی می‌شود.

وحید سلیمی، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمروحید سلیمی، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه همه ساله در آستانه آغاز سال تحصیلی طرح ارمغان مهر از سوی داوطلبان این جمعیت اجرا می‌شود، گفت: در این طرح با استفاده از ظرفیت خیرین و با همکاری گروه‌ها و تشکل‌های مردم نهاد و جهادی نسبت به تأمین اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان مناطق محروم از جمله البسه، کفش و لوازم‌التحریر با اولویت مناطق کمتر برخوردار به ویژه طرح دو هزار و 20 محله کم برخوردار کشور(توانمندسازی و تحول اجتماع محور 2020 محله) اقدام می‌شود.

وی ادامه داد: در طرح ارمغان مهر اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان در مناطق حاشیه‌نشین شهری با حضور داوطلبان هلال احمر توزیع خواهد شد که در سال‌های گذشته این طرح برکات زیادی داشته است.

سلیمی با اشاره به اینکه در استان‌های فارس، خراسان رضوی، کرمان، هرمزگان و کرمانشاه اقداماتی در قالب این طرح در حال انجام است، گفت: در این طرح از ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی نیز استفاده و نسبت به تأمین قسمتی از اقلام مورد نیاز اقدام می‌کنیم. با گروه‎های مختلف نیز جلساتی برگزار شده تا در اسرع وقت طرح را آغاز کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شماره حسابی برای مشارکت عموم مردم در این طرح اعلام شده است؟ گفت: فعلاً شماره حساب اعلام نشده است؛ به این دلیل که تلاش شده شعب هلال احمر در استان‌ها منابع مورد نیاز را جذب کنند و از مردم نیز برای کمک غیر نقدی دعوت به عمل آمده است و مردم می‌توانند لوازم‌التحریر، کیف و سایر اقلام مورد نیاز مدرسه را خریداری و به مراکز هلال احمر تحویل دهند.

سلیمی در خصوص نحوه شناسایی دانش‌آموزان گروه هدف این طرح، گفت: هم براساس تعاملی که در طرح 2020 محله بین کمیته امداد و هلال احمر وجود دارد و نیز ارتباطی که بین رؤسای شعب هلال احمر در سطح شهرستان‌ها با مدیران کل آموزش و پرورش ایجاد شده مناطق و مدارسی که بیشتر نیاز به کمک دارند شناسایی می‌شوند. همچنین خانه‌های هلال پل ارتباطی خوبی با محله‌ها هستند و نیازها را شناسایی می‌کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به وجود طرح‌های مشابه برای تأمین اقلام مدرسه دانش‌آموزان نیازمند، چگونه از موازی کاری پیشگیری می‌کنید؟ گفت: متأسفانه این آسیب وجود دارد و در سال‌های گذشته نیز این مسئله را هم با سازمان امور اجتماعی وزارت کشور و هم با سازمان بسیج سازندگی و سایر نهادهایی که به مناطق محروم کمک‌رسانی می‌کنند مطرح کرده‌ایم.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اعلام کرد: برای پیشگیری از موازی‌کاری با همکاری معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری در حال راه‌اندازی سامانه‌ای با عنوان «یکپارچه‌سازی مشارکت‌های اجتماعی» به اختصار «سیما» هستیم. در این سامانه پویش‌های مختلف بارگذاری می‌شود و از تمام افرادی که در این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند به عنوان شریک و حامی اجتماعی جمعیت هلال احمر ثبت نام به عمل خواهد آمد. پس از تست نهایی این سامانه و رونمایی از آن پویش‌ها به صورت کلی در این سامانه تعریف می‌شود و اگر گروه جهادی خواست پویشی تعریف کند می‌تواند با همکاری هلال احمر گروه هدف پویش را مشخص کند و از این طریق جلوی موازی‌کاری‌ها گرفته می‌شود و پروژه‌ها شفاف شده مشخص می‌شود که در کدام منطقه چه نیازمندی‌هایی وجود دارد و وقتی پویش‌ها انجام شد نیز پایان فراخوان اعلام می‌شود.

انتهای پیام
captcha