کد خبر: 4235827
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹

آغاز مرحله مقدماتی مسابقات ملی قرآن الجزایر

مرحله مقدماتی مسابقات ملی قرآن کریم الجزایر از روز گذشته با مشارکت 225 شرکت‌کننده مرد و زن آغاز شد.

به گزارش ایکنا به نقل از الخبر، براساس بیانیه وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر، مرحله مقدماتی  بیست و ششمین دوره مسابقات ملی قرآن کریم این کشور در چارچوب هفته قرآن کریم از دیروز (دوشنبه 19 شهریور) آغاز شد.

در این بیانیه آمده است: به مناسبت فرا رسیدن میلاد پیامبر (ص)، وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر از طریق ویدئو کنفرانس، مرحله مقدماتی مسابقات ملی قرآن را از 9 تا 11 سپتامبر (19 تا 21 شهریور) برگزار خواهد کرد. هیئت داوران در محل ستاد این وزارتخانه، مسابقات را داوری می‌کند.

بر اساس بیانیه وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر، مرحله مقدماتی با حضور ۲۲۵ شرکت‌کننده مرد و زن از تمام استا‌ن‌های کشور در شش رشته برگزار می‌شود. در نهایت ۱۰ شرکت‌کننده از هر رشته انتخاب می‌شوند و به مرحله نهایی راه می‌یابند؛ مرحله نهایی این مسابقات در پایان ماه جاری برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این مسابقات در رشته‌های حفظ، تلاوت تجویدی و تفسیر قرآن به رقابت می‌پردازند و نفرات برتر به‌عنوان نماینده این کشور در مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه الجزایر حضور خواهند داشت.

سال گذشته ۱۳۳ شرکت‌کننده از استان‌های مختلف الجزایر به صورت مجازی در این مسابقات به رقابت پرداختند و اعضای کمیته داوران با استقرار در مقر وزارت اوقاف و امور دینی، اجرای شرکت‌کنندگان را ارزیابی کردند.

انتهای پیام
captcha