کد خبر: 4235983
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۶
استاندار آذربایجان غربی:

اطلاع‌رسانی دستاوردهای دولت نیازمند استفاده از ظرفیت فضای مجازی است

محمدصادق معتمدیان با تاکید بر اینکه از ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برای اطلاع‌رسانی در خصوص دستاوردهای دولت استفاده شود، گفت: هر شهرستانی برای خود بسته اطلاع‌رسانی داشته باشد تا ارتباط مستمر و متقابل با مردم داشته باشیم.

محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی، عصر امروز در جلسه بررسی روند اجرای مصوبات سفر شهرستانی به خوی با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی دستاوردهای دولت سیزدهم، اظهار کرد: اطلاع‌رسانی دستاوردها به مردم و اتمام پروژ‌ه‌های نیمه‌تمام، اعتمادسازی در جامعه و حفظ سرمایه اجتماعی نظام و دولت را موجب می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه علیرغم تمامی محدودیت‌ها اقدامات بزرگی در دولت سیزدهم انجام شد، خاطرنشان کرد: احداث درمانگاه‌ها، مدرسه، گازرسانی و آب‌رسانی به روستاها علیرغم منابع محدود، در سه سال گذشته در دستور کار بود.

استاندار آذربایجان غربی بر شناسایی اولویت‌های توسعه هر منطقه نیز تاکید کرده و افزود: تامین مطالبات مردم در دستور کار قرار گیرد و مدیران دستگاه‌ها برای ایجاد نشاط در جامعه برنامه‌ریزی کنند.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه یک نهضت مدرسه‌سازی در استان راه افتاده است، اضافه کرد: در دولت سیزدهم حدود یک‌هزار و ۵۰۰ کلاس درس در سه سال گذشته در آذربایجان غربی ساخته شد و ۳۰۰ کلاس درس دیگر نیز در حال احداث است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه از ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برای اطلاع‌رسانی درخصوص دستاوردهای دولت استفاده شود، افزود: هر شهرستانی برای خود بسته اطلاع‌رسانی داشته باشد تا ارتباط مستمر و متقابل با مردم داشته باشیم.

استاندار آذربایجان غربی بر تقویت توان ارتباط‌گیری با مردم نیز اشاره کرد و یادآور شد: نظرات مردم در تصمیم‌گیری‌ها مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد تا زمینه رضایت‌مندی مردم فراهم شود و مصوبات براساس مطالبات مردم هر منطقه بوده است.

معتمدیان همچنین با تاکید بر اینکه اولویت‌های توسعه هر منطقه شناسایی شود، افزود: مسئولان به نیازهای هر منطقه اشراف داشته باشند و پاسخگوی مطالبات مردم باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی از اختیارات ادارات کل قابل واگذاری به ادارات شهرستان است، تصریح کرد: این امر باعث تسریع در بررسی و اجرای پروژه‌ها و تصمیمات می‌شود و با تفویض اختیارات، ادارات کل بیشتر درگیر جذب اعتبارات و پیگیری اجرای مصوبات در سطح ملی می‌شوند.

استاندار آذربایجان غربی به حمایت شهید رئیسی از تسریع روند بازسازی مناطق زلزله‌زده شهرستان خوی نیز اشاره کرد و افزود: با اهتمام دستگاه‌های متولی، شاهد بازسازی و مقاوم‌سازی واحدهای آسیب‌دیده در شهرستان خوی هستیم.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه بازسازی استاندارد واحدهای دامی در شهرستان خوی، یک ظرفیت اقتصادی برای منطقه ایجاد کرده است، اظهار کرد: از طرف دولت کمک‌ها و تسهیلات قابل توجهی به مردم در بازسازی واحدهای آسیب‌دیده در زلزله کمک شد و اختصاص این منابع در کشور بی‌سابقه بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی واحدها به بیش از ۶۴ درصد در شهرستان خوی رسیده که از میانگین کشوری بالاتر است، افزود: دولت سیزدهم کمک‌های ویژه‌ای به زلزله‌زدگان از جمله تسهیلات بلاعوض اختصاص داد.

استاندار آذربایجان غربی در پایان با بیان اینکه حضور مسئولان در کنار مردم زلزله‌زده، یک دلگرمی برای آنها بود، گفت: دستگاه‌های مختلف با تعامل و همکاری، در کمترین زمان ممکن زیرساخت ها و امکانات را برای آسایش و آرامش مردم زلزله‌زده در شهرستان خوی فراهم کردند.

انتهای پیام
captcha