کد خبر: 4238725
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴

رژیم صهیونستی مدعی برنامه‌ریزی برای حمله زمینی به لبنان شد

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم درحال برنامه‌ریزی برای حمله زمینی به لبنان است.

به گزارش ایکنا به نقل از شبکه العربی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با طرح اظهاراتی علیه حزب‌الله گفت که تل‌آویو برای حمله زمینی به لبنان برنامه‌ریزی می‌کند.

هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در این باره گفت: ما در حال برنامه‌ریزی برای یک مانور زمینی و ورود به خاک دشمن هستیم.

وی افزود: حزب‌الله دامنه حملات خود را بزرگ‌تر کرده است و طی امروز پاسخ بسیار جدی را دریافت خواهد کرد.

هالویی که در نزدیکی مرزهای لبنان حاضر شده بود، گفت: حملات هوایی امروز در راستای فراهم کردن زمینه حمله زمینی است.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد و تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان، این حملات تا بدین لحظه صدها شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل حملات به غیر نظامیان در این کشور سکوت نکرده و عملیات‌های خود علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی ساعت گذشته با پرتاب ده‌ها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را موشک‌باران کرد.

حملات حزب‌الله منجر به ترس و وحشت صهیونیست‌ها شده است؛ به طوری که تمامی فعالیت‌های آموزشی در شهر اشغالی حیفا تعطیل و همچنین از شهرک‌نشینان خواسته شده است که به پناهگاه‌ها بروند.

در همین راستا، نجیب میقاتی، نخست‌وزیر موقت لبنان گفت: حملات مداوم رژیم اسرائیل به لبنان به تمام معنا جنگ نسل کشی است و یک نقشه مخرب با هدف تخریب روستاها، شهرهای لبنان و از بین بردن تمام فضاهای سبز است.

انتهای پیام
captcha