دبیر کانون های خدمت رضوی شهرستان قلعه گنج از توزیع ۱۰۰ بسته لوازم التحریر در بین دانش آموزان کم برخوردار خبرداد.
عسکر ناصری، دبیر کانون های خدمت رضوی شهرستان قلعه گنج در گفتگو با ایکنا از کرمان گفت: توسط خادمیاران و یاوران رضوی تعداد ۱۰۰ بسته لوازم التحریر در بین دانش آموزان روستاهای حومه شهرستان توزیع شد.
ناصری افزود: این پویش در راستای حمایت از دانشآموزان بی بضاعت برگزار شده و امیدواریم اهدای این بسته های لوازم التحریر بسترساز ادامه تحصیل و افتخارآفرینی این دانش آموزان برای ایران اسلامی شود.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی بسته های لوازم التحریر صدمیلیون ریال است، اظهار کرد: در این پویش دانش آموزان کم برخوردار توسط خادمیاران و یاوران رضوی به نحوی که عزت آنها حفظ شود شناسایی شده اند و بسته های لوازم التحریر تحویل آنان گردیده است.
انتهای پیام