در پی شهادت قهرمانانه «یحیی سنوار»، رضا اسماعیلی؛ مسئول انجمن شعر سازمان بسیج هنرمندان کشور با انتشار شعر و متنی مقام این شهید بزرگوار را گرامی داشت. 
به گزارش ایکنا؛ رضا اسماعیلی؛ مسئول انجمن شعر سازمان بسیج هنرمندان کشور در پی شهادت قهرمانانه «ابو ابراهیم؛ یحیی سنوار» با انتشار شعر و متنی مقام این شهید بزرگوار را گرامیداشت.
متن این پیام بدین شرح است:
در مسلخ عشق جز نکو را نکشند
روبهصفتان زشتخو را نکشند
گر عاشق صادقی ز مُردن مهراس
مُردار بُود هر آنکه او را نکشند
شهید سعید؛ «یحیی سنوار»، مجاهد، نویسنده، رُماننویس و مترجم فلسطینی که به راستی و درستی اسوه مقاومت و پایمردی بود، بعد از سالها مبارزه و اسارت به فیض شهادت نائل شد و سر بر آستان جانان نهاد.
سنوار علاوه بر فرماندهی حماس و فعالیتهای سیاسی، نویسنده و مترجمی دردآشنا و توانا نیز بود که در سالهای اسارتش در زندان، رُمان «خار و میخک» را به زبان عبری نوشت و پنج کتاب را از عبری و انگلیسی به عربی ترجمه کرد که در فرصتی دیگر باید به آن پرداخت.
شهید سنوار که نام بلندش تا ابد در صحیفه پایداری و مقاومت خواهد درخشید، نمونه برجستهای از دانشآموختگان مکتب اسلام ناب محمدی(ص) بود که عمر بابرکت خود را به مجاهدت در راه خدا و مبارزه برای آزادی قدس شریف گذراند.
مجاهد نستوه و آزادهای که با توکل بر خدا و ارادهای پولادین، به مصاف دجال زمانه - اسرائیل غاصب - رفت و از عرصه این نبرد سربلند بیرون آمد. آن شهید سعید با شهادت، عمر جاودان یافت و در جان ملت فلسطین تکثیر شد. امروز نوجوانان و جوانان آزادیخواه فلسطینی با افتخار خود را فرزند آن اسوه مقاومت میدانند و برای ادامه راه و در اهتزاز نگاه داشتن پرچمش، استوار و ثابتقدم ایستادهاند.
با تبریک و تسلیت شهادت آن مجاهد نستوه، به ارواح طیبه شهیدان راه آزادی قدس سلام و درود میفرستیم. شهیدان راست قامتی که زندگی شرافتمندانه را در پناه مرگ شرافتمندانه یافتند و مایه سربلندی انسان و احیای کرامتهای انسانی شدند.
نامش گرامی و راهش پر رهرو باد
انتهای پیام