کد خبر: 4243735
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

یورش بی‌سابقه یهودیان صهیونیست به مسجدالاقصی + فیلم

منابع خبری از یورش بیش از هزار یهودی صهیونیست به مسجدالاقصی برای انجام آداب و رسوم تلمودی خبر دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری القسطل، امروز نیز همانند روزهای پیش، بیش از هزار شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی یورش برده و اقدامات تحریک‌آمیز انجام دادند.

 
 
 
 
 

این اقدام برای ششمین روز متوالی به مناسبت آنچه «عید العرش» عبری نامیده می‌شود، انجام شد.

یورش صهیونیست‌های تندرو به مسجدالاقصی تحت حمایت‌های شدید امنیتی انجام شد. 

بر اساس آنچه مرکز اطلاع‌رسانی حقوق بشر وادی حلوه در قدس اشغالی اعلام کرد: برای حمایت از این حملات، نیروهای اشغالگر در مسجد، ورودی آن و در جاده‌های منتهی به آن و نقاط مختلف قدس مستقر بودند.

 

به گفته این مرکز، شهرک‌نشینان در این مسجد شیپور نواختند و آداب تلمودی به جای آوردند، نذورات گیاهی از جمله درخت خرما با خود حمل می‌کردند و بر درهای آن به‌ویژه باب القطانین و میدان غزالی در باب الاسباط این مراسم را انجام دادند.

 

یورش بی‌سابقه یهودیان صهیونیست به مسجدالاقصی + فیلم

پیش‌تر بن گویر که به تندروی مشهور است، در اظهاراتی گفته بود: «سیاست ما اجازه می‌دهد که در کوه معبد (مسجدالاقصی) نماز بخوانیم. قانون در این مکان برای یهودیان و مسلمانان مساوی است و من قصد دارم که در آنجا کنیسه بسازم.»

یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) همزمان با آغاز نبرد طوفان الاقصی، این مسجد مقدس را تحت محاصره خود درآورده و با قرار دادن موانع آهنی و تشدید تدابیر امنیتی در اطراف آن، از ورود نمازگزاران فلسطینی به این مکان مقدس جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام
captcha