به گزارش ایکنا؛ ویژهنامه اینترنتی «سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا» و «روز دانشآموز» به مناسبت سیزدهم آبانماه با محتوای متنوع و خواندنی از جمله «دستگیری امام خمینی (ره)»، «ماهیت آمریکا»، «آمریکا و سیاست دیگرهراسی»، «شعار مرگ بر آمریکا»، «مصاحبهها و خاطرات» و ... منتشر شد.
در ابتدای این ویژهنامه آمده است؛ یکی از مبارزات تاریخساز و پیروز که به رغم تواناییهای غیرقابل انکار استکبار، پیروزی از آن جبهه مستضعفین گردید، انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۵۷ بود، و در تکمیل و تعمیق این پیروزی اشغال لانه جاسوسی در سیزدهم آبان ماه ۱۳۵۸ بود. صبح روز ۱۳ آبان ۵۷، دانش آموزان گروه گروه وارد دانشگاه میشوند، آنها مدارس را تعطیل کرده و رو به سوی دانشگاه تهران نهادهاند تا بار دیگر اطاعت از رهبر خود امام خمینی(ره) را نشان دهند و اعتراض خود را از حکومت دیکتاتوری شاه و اربابش آمریکا به گوش جهانیان برسانند.
صبح روز ۱۳ آبان سال ۵۷، دانشآموزان گروه گروه وارد دانشگاه میشوند، آنها مدارس را تعطیل کرده و رو به سوی دانشگاه تهران نهادهاند تا بار دیگر اطاعت از رهبر خود امام خمینی(ره) را نشان دهند و اعتراض خود را از حکومت دیکتاتوری شاه و اربابش آمریکا به گوش جهانیان برسانند.
دانشآموزان، دانشجویان و گروهی دیگر از مردم در زمین چمن دانشگاه اجتماع کردهاند، برخی به تماشای نمایشگاه عکس مشغولند و برخی نیز به سخنرانی گوش میدهند. مأموران شاه دانشگاه را در محاصره خود درآوردهاند تا هر گونه فریاد به حق و حرکتی ازاین موج جوشان را سرکوب کنند. فریاد مقدس «اللّه اکبر» دانشآموزان، فضا را میشکافد و در پاسخ به این فریاد گلولههای گاز اشکآور مأموران شاه بین جمعیت پرتاب میشود. اجتماعکنندگان در حالی که به سختی نفس میکشند، صدای خود را رساتر میکنند تا فریاد اللّه اکبر تا فاصلههای دور طنینانداز شود و لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه بیفکند.
بالاخره تیراندازی آغاز میشود، اجتماعکنندگان سراسیمه به سوی درب ورودی دانشگاه میدوند، ولی به هر سو میروند با تیراندازی سربازان مواجه میشوند. در این صحنه جنگ و گریز دانشآموزان بسیاری بر زمین میافتند و در خون خود میغلتند.
در بخش کتابشناسی این ویژهنامه، کتاب «قدرت اسرائیل در امریکا» از جمله آثاری است که معرفی شده است. این اثر بر مبنای نگرشی انتقادی، به بررسی حوزههای تأثیرگذاری رژیم اسرائیل در عرصههای گوناگون تصمیم سازی خاورمیانهای امریکا در سالهای اخیر پرداخته است. «مشارکت در نسلکشی»، اثر دیگری است که به حمایت مقامات سیاسی و برخی نهادهای اقتصادی امریکا از تل آویو در جریان تخریب کامل منطقه جنین(۲۰۰۳) اشاره دارد. این حمایت حتی در سازمان ملل نیز مشهود بود. کتاب «سیمای قدرت صهیونیسم» نیز به عنوان شبکه پیچیدهای از گروههای رسمی و غیررسمی به هم مرتبط در مقیاس بینالمللی، ملی، منطقهای و محلی مورد توجه قرار میگیرد و به طور مستقیم و نظاممند تحت امر دولت اسرائیل، قدرتمندان و سیاستگذاران کلیدی آن است.
ویژهنامه اینترنتی «روز دانشآموز» را اینجا بخوانید.
انتهای پیام