به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه طی سخنانی در مراسم اعطای شصت و دومین جایزه ملی البرز در بخش دانشآموزی که امروز، ۱۵ آبانماه در محل هتل ارم تهران برگزار شد، گفت: روزی دزفول در ایران اسلامی موشک باران میشد و قدرت پاسخگویی بدان را نداشتیم. حتی دشمن با توپخانههای دوربرد به ایران حمله میکرد، اما امروز رژیم صهیونیستی و آمریکا اذعان دارند که ایران در آفند و پدافند سرآمد دنیا شده است و تمامی این توسعهها از سوی دانشمندان و عالمان ایران اسلامی به دست آمده است.
وی افزود: رژیم صهیونیستی بارها دانشمندان ایران اسلامی را هدف قرار داده است؛ چراکه ایشان ایران را خودکفا کرهاند و کار به جایی رسیده است که امروز ایران اسلامی از کشورهای جهان اسلام و مظلومان جهان دفاع میکند. در روایت آمده است که علم قدرت به همراه دارد.
وی بیان کرد: مرحوم البرز در ۶۲ سال قبل جایزه علمی البرز را تدبیر کرده تا سرمایه خود را که تولید خود او بود، در اختیار تمامی فرزندان ایران قرار دهد. به توفیق الهی سال به سال به رونق این اتفاق افزوده میشود. آینده از آن افتخارات علمی و دانشمندان ایران اسلامی است. همه به خاکی علقه داریم که دانش و علم در آن تاریخ عمیقی دارد و ایران با علم گره خورده است.
رئیس سازمان اوقاف بیان کرد: نسل جوان ما باید تمدنسازی علم را دنبال کند. دانشمندان ما باید بدانند که علم را برای خدا بجویند. علم نوری است که اگر خداوند متعال بخواهد آن را در قلب انسان قرار میدهد. نکته بعدی اینکه علم دانشمندان باید علم نافع باشد. علم نافع علمی است که در یک جا و یک فرد ساکن نباشد و به دیگران انتقال پیدا کند.
خاموشی ادامه داد: علم دانشمندان ما باید به دیگران سود و نفع برساند. نخبگان علمی ما باید مشکلات و معضلات کشور همچون ناترازی انرژی و ... را حل کنند. سازمان اوقاف نیز در سال پیش رو ۵۳ مگاوات برق به کشور تزریق میکند. امروز نباید به تجهیزات پزشکی خارجی متکی باشیم و دانشمندان ما باید با تکیه به علوم دانشبنیان نیاز کشور به این تجهیزات را مرتفع کنند.
اهمیت امنیت غذایی
وی تصریح کرد: باید عقبماندگی تاریخی نظام استبدادی در ایران را جبران کنیم. نکته بعدی در علم نافع، امنیت غذایی در کشور است. دانشمندان جوان ایران اسلامی توانمندی بسیاری دارند و میتوانند مشکلات امنیت غذایی را رفع کنند. دستیابی به شبکههای مختلف فناوری نیز از جمله برنامههایی است که باید از سوی دانشمندان ما پیگیری شود. برندگان جایزه علمی البرز باید به فکر حل مسائل مختلف در حوزه فناوری باشند.
خاموشی اظهار کرد: باید بدانیم جهان آخرت، زندگی اساسی انسان است و دانشمندان و علمای ما باید در کنار علم نافع، به آخرت نیز بیندیشند. علم دانشمندان باید ایشان را به سمت خداباوری و ایمان حرکت دهد. انسانی که ایمان نداشته باشد مجیزگوی شیطان میشود. علم نافع باید دانشمندان ما را به سمت ایمان و معادباوری ببرد.