کد خبر: ۴۲۴۸۱۳۱
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲
مروری بر آخرین تحولات لبنان و فلسطین

از حمله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا هزینه ۲۲۸ میلیارد دلاری ویرانی غزه برای اسرائیل

حزب الله لبنان برای اولین با استفاده از پهپادهای خود مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

به گزارش ایکنا، وزارت بهداشت لبنان با صدور بیانیه‌ای جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های حملات ارتش رژیم صهیونیستی به این کشور از هشتم اکتبر سال گذشته میلادی تا روز گذشته را اعلام کرد.

وزارت بهداشت لبنان بیان کرد که در پی حملات ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان از هشتم اکتبر سال ۲۰۲۳ تا روز گذشته ۳۳۶۵ نفر به شهادت رسیده‌اند.

همچنین بر اساس بیانیه وزارت بهداشت لبنان این حملات تا روز گذشته در مجموع به زخمی‌شدن ۱۴ هزار و ۳۴۴ نفر نیز انجامیده است.

علاوه بر این وزارت بهداشت لبنان در این بیانیه تاکید کرد که حملات روز گذشته صهیونیست‌ها به نقاط مختلف لبنان شهادت ۷۸ نفر را در پی داشته است.

همچنین این نهاد پزشکی لبنانی تصریح کرد که در نتیجه حملات روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به خاک لبنان ۱۲۲ نفر هم زخمی شده‌اند.

 از حمله حزب الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا هزینه 228 میلیارد دلاری جنگ

روایت حزب الله از آمار تلفات صهیونیست‌ها

حزب‌الله با انتشار فیلمی تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در جریان نبردهای جاری در جنوب لبنان را اعلام کرد.

بر اساس این فیلم در جریان درگیری‌های جنوب لبنان، بیش از ۱۰۰ نظامی صهیونیست به هلاکت رسیده‌اند و بیش از ۱۰۰۰ نظامی صهیونیست نیز زخمی شده‌اند.

علاوه بر این حزب‌الله لبنان در این فیلم تاکید کرد که بیش از ۴۳ تانک مرکاوا، بیش از ۸ بولدوزر نظامی، بیش از ۲ خودروی زرهی، بیش از ۲ نفربر، بیش از ۲ خودروی هامر، بیش از ۴ پهپاد هرمس ۴۵۰ و بیش از ۲ پهپاد هرمس ۹۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی نیز از سوی رزمندگان حزب‌الله در جریان درگیری‌های جنوب لبنان منهدم شده است.

در پایان این ویدئو نیز یکی از سخنان شهید سید حسن نصرالله دبیرکل فقید حزب‌الله لبنان پخش شده است. شهید سید حسن نصرالله در این سخنان بیان می‌کند: ان شاء الله این جمع (صهیونیست‌ها) را خداوند و مردان خدا در تمامی میادین نابود خواهند کرد.

 از حمله حزب الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا هزینه 228 میلیارد دلاری جنگ

شلیک ۸ موشک به سمت تل‌آویو

آژیر هشدار در بخش‌های گسترده‌ای از سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که صدای آژیر هشدار در تل‌آویو، گوش دان، قیساریه، هرتزلیا و دیگر مناطق واقع در مرکز سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده است.

این رسانه‌ها گزارش دادند که چندین موشک از سمت لبنان به سوی مرکز سرزمین‌های اشغالی و «نتانیا» شلیک شده است.

همچنین برخی رسانه‌ها از شنیده‌شدن صدای چندین انفجار در منطقه اشغالی «کریوت» در اطراف حیفای اشغالی خبر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که ۸ موشک از سمت لبنان به سوی تل‌آویو شلیک شده است.

این رسانه‌ها اذعان کردند که چند فروند از این موشک‌ها به شمال تل‌آویو اصابت کرده است.

رسانه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» گزارش داد که در پی حمله موشکی حزب‌الله لبنان به تل‌آویو ۵ شهرک‌نشین صهیونیست، حین فرار به سوی پناهگاه‌ها زخمی شده‌اند.

 از حمله حزب الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا هزینه 228 میلیارد دلاری جنگ

افزایش تلفات صهیونیست‌ها در کمین حزب‌الله

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از افزایش تلفات نظامیان صهیونیست در حادثه امنیتی برای نظامیان متجاوز ارتش این رژیم در جنوب لبنان خبر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که شمار نظامیان صهیونیستِ به هلاکت رسیده در این حادثه امنیتی به ۹ کشته افزایش یافته و جنازه بیش‌تر آن‌ها تکه‌تکه شده است.

این رسانه‌ها بیان کردند که عملیات خارج‌کردن جنازه این نظامیان صهیونیست از محل وقوع حادثه همچنان ادامه دارد.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان نیز در خصوص این حادثه امنیتی گزارش داد: گروهی از نظامیان اسرائیلی در کمین سنگین از پیش طراحی‌شده در مثلث التحریر واقع در بخش مرکزی مرزهای جنوبی لبنان گرفتار شدند.

المیادین اعلام کرد که تمامی نظامیان صهیونیستی که در این کمین گرفتار شده‌اند یا به هلاکت رسیده‌اند و یا زخمی شده‌اند و هیچ‌کدام از آن‌ها نتوانسته از این کمین سالم خارج شوند.

 از حمله حزب الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا هزینه 228 میلیارد دلاری جنگ

حمله حزب‌الله به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از حمله بی‌سابقه و جدید خود به پایگاه صهیونیستی «کریا» خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن، در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، در چارچوب سلسله عملیات خیبر و با رمز «لبیک یا نصرالله»، مقاومت اسلامی ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر امروز چهارشنبه سیزدهم نوامبر ۲۰۲۴، برای نخستین بار، پایگاه کریا (مقر وزارت جنگ و ستاد کل ارتش «اسرائیل»، اتاق مدیریت جنگ و سازمان نظارت و کنترل جنگی نیروی هوایی «اسرائیل») در شهر تل‌آویو را با چندین پهپاد انتحاری منحصر به فرد هدف قرار داد.

همچنین حزب‌الله در ادامه این بیانیه تأکید کرد که این پهپادهای انتحاری با دقت به اهداف خود اصابت کرده‌اند.

 از حمله حزب الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا هزینه 228 میلیارد دلاری جنگ

درخواست حماس برای افزایش حمایت‌های مردمی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با صدور بیانیه‌ای خواستار تشدید اقدامات مردمی در حمایت از مقاومت ملت فلسطین و یاری آنان در احقاق حقوقشان و همچنین در مخالفت با تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، محاصره شمال این باریکه و نسل‌کشی ساکنان غزه شد.

حماس از جهان عرب، جهان اسلام و آزادگان جهان خواست که راهپیمایی‌ها و تظاهرات خود علیه صهیونیست‌ها را طی روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه شدت ببخشند و سفارت‌خانه‌های رژیم صهیونیستی و سفارت‌خانه‌های کشورهای حامی این رژیم را به محاصره در بیاورند.

همچنین جنبش حماس در این بیانیه به حمایت آمریکا، انگلیس و آلمان از اشغالگران صهیونیست در حمله به نوار غزه اشاره کرد و از جهانیان خواست که این کشورها را رسوا و از اقداماتشان ابراز انزجار کنند.

 از حمله حزب الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تا هزینه 228 میلیارد دلاری جنگ

هزینه ۲۸ میلیارد دلاری جنگ برای رژیم صهیونیستی

وزارت دارایی رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که جنگ علیه نوار غزه از بیش از یک سال گذشته، هزینه‌ای بیش از ۲۸ میلیارد دلار بر این رژیم تحمیل کرده است.

وزارت دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هزینه‌های جنگ علیه نوار به ۲۸.۴ میلیارد دلار رسیده و کسری بودجه این رژیم نیز در اکتبر گذشته به ۱۱.۲ شِکل (واحد پول رژیم صهیونیستی) رسیده است.

پیش‌تر وزارت دارایی رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرده بود که جنگ با مقاومت فلسطین و آثار و پیامدهای ناشی از آن حدود ۵۱ میلیارد دلار به این رژیم خسارت وارد خواهد کرد و اثرات آن بسیار گسترده‌تر از کووید-۱۹ خواهد بود.

انتهای پیام
captcha