کد خبر: 4250427
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

برگزاری سمینار «جایگاه و قداست قرآن» در مسجد جامع الازهر

سمینار «جایگاه و قداست قرآن» فردا، ششم آذر به همت مجمع مسائل معاصر الازهر در مسجد جامع الازهر قاهره برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از بوابة الأهرام، این سمینار در راستای برنامه‌های هفتگی مجمع مسائل معاصر الازهر و با نظارت احمد الطیب، شیخ الازهر، عبدالمنعم فؤاد، ناظرکل صحن الازهر و هانی عوده، تولیت مسجد جامع الازهر برگزار خواهد شد.عباس شومان، رئیس سازمان جهانی فارغ‌التحصیلان الازهر و محمد الجندی، دبیرکل مجمع تحقیقات اسلامی الازهر در این برنامه سخنرانی خواهند کرد و عبدالمنعم فؤاد مدیریت سمینار را بر عهده خواهد داشت.
عبدالمنعم فؤاد با اشاره به فعالیت‌های مجمع مسائل معاصر الازهر گفت: این مجمع عناوین برنامه‌ها و نشست‌های خود را با اهتمام با مسائل جاری و شبهات وارده درباره اصول دین مبین اسلام انتخاب می‌کند و تحولات مصر و امت اسلامی و عربی را در این برنامه‌ها مورد توجه قرار می‌دهد.
وی افزود: پس از انتخاب عناوین، سخنرانان هر برنامه با دقت زیاد براساس موضوعات سمینار انتخاب می‌شوند و این افراد از میان کارشناسان، علما و اندیشمندان برجسته دانشگاه الازهر و دیگر مراکز هستند.
ناظرکل صحن مسجد جامع الازهر همچنین یادآور شد: پس از برگزاری موفق سلسله نشست‌های مجمع مسائل معاصر الازهر در ماه رمضان که با عنوان «شبهات و پاسخ‌ها» برگزار شد، این برنامه‌ را به صورت هفتگی سه‌شنبه‌های هر هفته در مسجد جامع الازهر در قالب «مجمع مسائل معاصر» ادامه دادیم و در هر قسمت از آن موضوعات مرتبط با جامعه مصر و جهان عرب و اسلام مورد توجه قرار گرفت.
انتهای پیام
captcha