کد خبر: 4256996
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
معاون فرهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح:

ساترا حمایت نشود، امنیت روانی مردم آسیب می‌بیند

سردار ابوالفضل شکارچی با تاکید بر آنکه هر سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه باید حامی صدا و سیما در مسیر رسالت خطیرشان در امر جریان‌سازی فرهنگی باشند تصریح کرد: ساترا حمایت نشود، امنیت روانی مردم آسیب می‌بیند.

ساترا حمایت نشود، امنیت روانی مردم آسیب می‌بیند

ساترا حمایت نشود، امنیت روانی مردم آسیب می‌بیندبه گزارش ایکنا به نقل از سازمان صوت و تصویر فراگیر، سردار ابوالفضل شکارچی؛ معاون فرهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: به نظر بنده، هر سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه در حمایت از کاری که سازمان صداوسیما تحت عنوان تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی انجام می‌دهد، مسئولیت دارند.

وی ادامه داد: برخی از جرائم محتوایی رسانه‌ای همچنان در مجلس شورای اسلامی تعیین تکلیف نشده‌اند و برخوردی با آنها صورت نمی‌گیرد که این وظیفه بر عهده سازمان صداوسیما و ساترا نیست.

معاون فرهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح در پایان یادآور شد: اگر بخواهیم سرمایه اجتماعی کشور، به‌ویژه جوانان، نوجوانان و خصوصا کودکان را از گزند برخی آسیب‌ها در فضای مجازی حفظ کنیم، باید به این مجموعه یعنی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی اهمیت بیشتری بدهیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
داوود کنشلو
captcha