کد خبر: 4261965
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱

غرس ۱۸ هزار درخت در بوستان چیتگر

معاون خدمات شهری و محیط‌ زیست شهرداری تهران در حاشیه بازدید از منطقه ۲۲ با اشاره به غرس 18 هزار درخت در بوستان چیتگر تا پایان سال جاری، گفت: ارائه کالای با کیفیت، ارزان‌سازی و توسعه خدمات، کمک به اقتصاد شهر، مردمی‌سازی خدمات و جلب رضایت شهروندان از مهمترین رویکردهای ما در شهرداری تهران است.

بوستان چیتگربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط‌ زیست شهرداری تهران در بازدید از منطقه 22 که با حضور شهردار و مدیران ارشد این منطقه برگزار شد، در راستای ارتقای سطح خدمت‌رسانی و‌ بهبود سطح زندگی شهروندان این منطقه نکاتی را به عنوان اهداف کوتاه و میان مدت مورد تأکید قرار داد.

معاون‌خدمات شهری شهرداری تهران ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در مورد استفاده از پساب تصفیه شده برای آبیاری فضای سبز بوستان چیتگر به بحران آبی در کشور اشاره کرد و گفت: موضوع آبیاری فضای سبز شهر تهران از اهمیت بسیاری برخوردار است. بنابراین، باید با اتخاذ تصمیمات درست اقدامات لازم جهت حفظ و حراست از فضای سبز شهر تهران صورت گیرد، لذا با بکارگیری همه ظرفیت‌ها و بهره‌گیری از دانش‌‌بنیان‌ها و مراکز دانشگاهی اهتمام ویژه‌ای برای خروج از بحران کم‌آبی داشته باشید.

گودرزی بر اجرای مطلوب طرح تحول در نگهداشت شهر و توسعه فضای سبز در این منطقه تأکید و بیان کرد: با توجه به اینکه منطقه ۲۲ دروازه غربی ورودی به پایتخت است، باید با همکاری سازمان زیباسازی ورودی این منطقه از منظر فضای سبز و موضوعات زیباسازی متحول شود و معابر و میادین پیرامون مجموعه ورزشی آزادی نیز ساماندهی و بازپیرایی شود.

وی با تأکید بر اینکه در معاونت خدمات شهری به دنبال توسعه خدمات هستیم، گفت: ارائه کالای با کیفیت، ارزان‌سازی و توسعه خدمات، کمک به اقتصاد شهر و مردمی‌سازی خدمات از مهمترین رویکردهای ما در راستای خدمت به شهروندان در شهرداری تهران است. بنابراین، در همین راستا باید مکان‌یابی‌های مناسبی برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان در موضوعات مختلف خدمات شهری داشته باشیم تا بتوانیم رضایت حداکثری شهروندان را جلب کنیم.

گودرزی با بیان اینکه راه‌اندازی روزبازارها مانند آنچه در مناطق ۱۵ و ۵ ایجاد شده باید در تمامی مناطق مورد توجه قرار گیرد، بر افزایش مشارکت شهروندی در تفکیک پسماند از مبدأ تأکید کرد و گفت: با توجه به وسعت شهرک های بزرگ مسکونی در این منطقه، باید طرح تفکیک پسماند از مبدا به صورت پایلوت با مشارکت حداکثری شهروندان از این منطقه آغاز و با فرهنگسازی و تسهیل امور ترتیبی دهیم تا شهروندان از این طریق پسماند تفکیک شده را به نوماند تحویل دهند و بعد از ساعت 9 شب نیز زباله های تر خود را در داخل مخازن زباله بگذارند.

معاون شهردار تهران ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته در احیاء فضای سبز این منطقه، گفت: دو هزار اصله نهال در بوستان جنگلی چیتگر کاشته شده است و دو هزار اصله دیگر در حال کاشت است و تا پایان سال 18 هزار درخت در این بوستان جنگلی کاشته خواهد شد.

پوشش گیاهی مناسب تهران

گودرزی با اشاره به تغییرات اقلیمی و لزوم کاشت درختانی متناسب با اکوسیستم شهر تهران، گفت: ضمن مراقبت از وضعیت کنونی بوستان جنگلی چیتگر به دلیل بحران کم‌آبی در شهر تهران باید پوشش گیاهی متناسب با اقلیم آن منطقه انتخاب و کاشته شود.

وی با تأکید بر منطقه‌محوری، ناحیه‌محوری و محله‌محوری در تمامی موضوعات خدمات شهری، گفت: فلسفه و‌ سیاست ما در شهرداری تهران، خدمت به شهروندان است و در راستای تسهیل در خدمات‌رسانی باید رویه‌های غلط و اشتباه حذف شوند تا خدمات‌رسانی بهتر و باکیفیت‌تر شده و‌ تأثیرات آن در افزایش سطح ارتقای زندگی شهروندان ملموس بوده و از بیت‌المال صیانت شود.

در این جلسه در مورد موضوعاتی چون آبرسانی بوستان جنگلی چیتگر، لوله‌گذاری از لتمال به بوستان‌های آبشار و چیتگر برای آبیاری فضای سبز، کمک به تجهیز بوستان آبشار، انتقال لوله تصفیه‌خانه به لتمال، انتقال آب پساب تصفیه شده شهرک شهید باقری و انشعاب آب در امیرکبیر برای آبیاری درختان، چگونگی خدمات‌رسانی به شهرک‌های مسکونی این منطقه، نوع پوشش گیاهی در شرایط کم‌آبی و تنش آبی درختان، نظارت بر عملکرد پیمانکاران، احداث ایستگاه آتش‌نشانی، احداث بازار جدید میوه و تره‌بار در نواحی مختلف، رسیدگی به وضعیت سگ‌های بلاصاحب و ... مطرح و در مورد موارد فوق بحث و تبادل نظر شد.
 

انتهای پیام
captcha