کد خبر: 4262296
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۹
داور بین‌المللی مصری:

داوری مسابقات قرآن در ایران، دقیق و برنامه‌ریزی شده است

محمد علی جابین، داوری مسابقات بین‌المللی قرآن ایران را منظم و با برنامه‌ریزی دقیق دانست که به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا به حق خود در این مسابقات برسند.

محمد علی جابین، داور مسابقات بین‌المللی قرآن از جمهوری عربی مصر که در بخش داوری چهل و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران در مشهد شرکت کرده‌ است، در گفت‌وگو با ایکنا با بیان اینکه قبلاً هم دو مرتبه برای داوری مسابقات بین‌المللی قرآن به ایران سفر کرده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران اهتمام ویژه‌ای به قرآن و مسائل قرآنی و برگزاری مسابقات قرآن کریم دارد تا از این طریق جوانان را به حفظ قرآن و عمل به دستورات آن تشویق کند. ان‌شاء‌الله که این مسابقات ثمربخش باشد. 

وی در پاسخ به سؤالی درباره برگزاری مرحله مقدماتی مسابقات به صورت مجازی و مرحله نهایی مسابقات به صورت حضوری و تأثیر آن بر عملکرد شرکت‌کنندگان، گفت: این شیوه برگزاری مسابقات باعث می‌شود تا مشکلات برگزاری کمتر شود و زمان کمتری هم به این امر اختصاص یابد. ضمن اینکه تعداد بیشتری از شرکت‌کنندگان فرصت خواهند داشت تا در این مسابقات شرکت کنند. استفاده از تکنولوژی در برگزاری مسابقات قرآنی تأثیر مثبتی برای شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان مسابقات خواهد داشت. ان‌شاءالله افرادی که شایسته و مستحق هستند، بتوانند رتبه‌های برتر را به دست آورند. 

داور بین‌المللی قرآن کریم درباره سطح داوری مسابقات بین‌المللی ایران، گفت: داوری این مسابقات به صورت منظم و با برنامه‌ریزی دقیق انجام شده است و تمام قسمت‌ها و آیتم‌هایی که شرکت‌کنندگان باید آن را رعایت کنند، در نظر گرفته شده است. نوع سازماندهی داوری مسابقات به گونه‌ای است که به شرکت‌کنندگان این فرصت را می‌دهد تا بتوانند امتیازاتی را که حق آن‌ها است به دست آورند. من امیدوارم که در تمام مسابقات بین‌المللی قرآن کریم نیز به همین شکل دقیق برای داوری مسابقات برنامه‌ریزی شود. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز امیدواری کرد که علاوه بر بخش‌های حفظ کل، تحقیق و ترتیل، در آینده بخش‌های دیگری مثل حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء و حفظ 5 جزء نیز به مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران اضافه شود تا افراد بیشتری فرصت شرکت در این مسابقات را پیدا کنند.

وی، ضمن استقبال از برگزاری این دوره از مسابقات در شهر مقدس مشهد، درباره پیوندهایی که بین قاریان مصری با محافل قرآنی در ایران وجود دارد، تصریح کرد که این روابط از قدیم وجود داشته است و باید همچنان وجود داشته باشد چرا که قرآن همچون یک قانون اساسی برای مسلمانان است. نباید این رابطه قطع شود. باید اهتمام ویژه‌ای در ایران و مصر نسبت به این امر صورت گیرد تا تبادل دانش و تجربه در این خصوص انجام شود. به ویژه اینکه در ایران قاریان بزرگی هستند که در مسابقات بین‌المللی رتبه‌های برتر را کسب کرده‌اند، این امر ناشی از ارتباطات و پیوندهایی بوده است که بین قاریان وجود داشته و قاریان ایرانی هم از آن استفاده کرده‌اند. 

رقابت‌های بخش آقایان چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از ۱۴:۳۰ بعدازظهر امروز، هشتم بهمن‌ماه در تالار قدس حرم مطهر رضوی آغاز شد و تا ساعت ۲۱ ادامه خواهد داشت.

بر همین اساس در روز اول مسابقات مجموعاً ۱۱ شرکت‌کننده در سه رشته به رقابت با یکدیگر می‌پردازند که نماینده کشور مصر در رشته حفظ کل به عنوان اولین نفر به روی جایگاه رفت تا به سوالات هیئت داوران پاسخ دهد.

رقابت متسابقان در بخش بانوان در رشته‌های قرائت ترتیل و حفظ کل قرآن از ۸ تا ۱۰ بهمن صبح‌ها و همچنین بخش آقایان در سه رشته قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ کل قرآن کریم از ۸ تا ۱۱ بهمن بعد از ظهرها در تالار قدس آستان قدس رضوی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha