کد خبر: 4262368
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
برای نقش‌آفرینی در نهضت «زندگی با آیه‌ها»

دوره‌های آموزش تشکیلاتی حبل‌المتین برگزار می‌شود

مرکز آموزش‌های راهبردی سازمان دارالقرآن‌الکریم در نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» ۸ دوره آموزشی تشکیلاتی را تا قبل از ماه مبارک رمضان برگزار می‌کند.

دوره‌های آموزش تشکیلاتی حبل‌المتین برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام مسعود رائیجی؛ سرپرست معاونت امور استان‌ها، مردمی‌سازی و امور تبلیغی سازمان دارالقرآن الکریم  با اعلام این خبر گفت: این معاونت در راستای توانمندسازی عناصر کنشگر و فعالان قرآنی استان‌ها ناظر به عملیات‌های مختلف فرهنگی و قرآنی و استفاده از ظرفیت آنها، مرکزی آموزشی را با عنوان «مرکز آموزش‌های راهبردی» ایجاد کرده است تا بتواند با استفاده از شناسایی ظرفیت‌های مختلف، دوره‌های آموزشی حضوری و مجازی را برای این افراد برگزار کند.

وی افزود: این مرکز آموزشی بنا دارد تا قبل از ماه مبارک رمضان برای چهارگروه از پیشران‌های مؤثر فرهنگی و اجتماعی را به نام دوره‌های آموزشی تشکیلاتی حبل‌المتین برگزار کند که این چهار گروه عبارتند از بانوان کنشگر قرآنی و موثر سراسر کشور (نهضت قرآنی بانوان)، برادران و خواهران اهل سنت شامل علما و افراد مؤثر، معلمان آموزش و پرورش و همچنین هنرمندان حوزه شعر، ادب و نویسندگی.

رائیجی ادامه داد: این افراد قرار است در مرکز آموزش‌های راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم طی دوره‌های فشرده دو روزه در رابطه با عملیات رمضان با محوریت نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» آموزش ببینند و در این راستا به بحث و تبادل نظر بپردازند.

سرپرست معاونت امور استان‌ها، مردمی‌سازی و امور تبلیغی سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: یکی از مهمترین اهداف این دوره‌ها، توسعه سفیران قرآن و آیه‌های زندگی‌ساز است؛ سفیرانی که به صورت خودجوش و جهادی به دنبال گسترش نهضت زندگی با آیه‌ها و فهم قرآن باشند.

وی در پایان و با اشاره به اینکه نخستین دوره از این طرح آموزشی ویژه خواهران و برادران اهل سنت از فردا چهارشنبه 10 بهمن به مدت ۲ روز در سازمان دارالقرآن برگزار می‌شود، افزود: این دوره‌ها به صورت متمرکز در سازمان دارالقرآن‌الکریم در تهران برگزار می‌شود. 

دوره‌های آموزش تشکیلاتی حبل‌المتین برگزار می‌شود

انتهای پیام
captcha