کد خبر: 4267658
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴

دومین دوره مسابقات قرآنی تلویزیونی شبکه ثقلین برگزار می‌شود + عکس

شبکه الثقلین دومین دوره مسابقات بین‌المللی تلویزیونی قرآنی «و رتّل» را در ماه مبارک رمضان برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا، شبکه تلویزیونی الثقلین از برگزاری دومین دوره مسابقات بین المللی تلویزیونی قرآنی «و رتّل» ویژه ترتیل قرآن کریم در ماه مبارک رمضان خبر داد.

شرایط شرکت در این مسابقات بین‌المللی قرآنی تلویزیونی به شرح زیر است:

1. ارسال نام و نام خانوادگی و نام کشور شرکت کنندگان

2. شرکت کننده باید بین 18 تا 40 سال سن داشته باشد و مدارک دال بر این موضوع (تابعیت یا پاسپورت) را با ذکر این که مسابقه فقط برای آقایان است ارسال کند.

3.ارسال شماره تلفن همراه، شماره تلفن منزل، ایمیل و شماره‌ای برای اسکایپ. (مسابقه از طریق فضای مجازی و اپلیکیشن اسکایپ به صورت صوتی و تصویری برگزار می‌شود).

4.برای شرکت در مرحله مقدماتی باید یک فایل صوتی ترتیل قرآن کریم از یکی از صفحات 60، 88، 125، 206 و یا 549 را از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره زیر ارسال شود: 009899999914320

شبکه ماهواره‌ای الثقلین شبکه‌ای مذهبی و فرهنگی است که با برنامه‌های متنوعی که برای اقشار مختلف جوامع و طیفهای مختلف تهیه می‌کند به امور جهان اسلام و امت اسلامی می‌پردازد.

این کانال با تولید برنامه‌های متنوع با محوریت قرآن و مکتب اهل بیت (ع)، هدف احیا و گسترش فرهنگ و علوم اسلامی را دنبال می‌کند. همچنین با تولید برنامه‌های هدفمند برای زنان، کودکان و جوانان در جهت تقویت مؤلفه‌های خانواده نوین اسلامی مطابق با آموزه‌های دین اسلام فعالیت می‌کند. 

شبکه ماهواره‌ای الثقلین در ماه رمضان سال 1430 هجری قمری (2008 میلادی) به زبان عربی راه‌اندازی شد.

دومین دوره مسابقات قرآنی تلویزیونی شبکه ثقلین برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha