به گزارش ایکنا، علی سروریمجد، قائممقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در سلسله درسگفتارهایی که به مناسبت ماه مبارک رمضان با عنوان ویژه برنامه طرح قرآنی «برگی از نامه نور» که از سوی پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود، به تبیین آیه شریفه 74 زمر «وَقَالُوا الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي صَدَقَنَا وَعْدَهُ وَأَوْرَثَنَا الْأَرْضَ نَتَبَوَّأُ مِنَ الْجَنَّةِ حَيْثُ نَشَاءُ ۖ فَنِعْمَ أَجْرُ الْعَامِلِينَ» پرداخت.
متن سخنان وی به شرح زیر است:
مفسرین در مورد ارثبردن بهشتیان از زمین بهشت نکات مختلفی را بیان کردهاند از جمله اینکه از جانب پروردگار این زمین به آنان عطا میشود یا اینکه گفتهاند همه انسانها در بهشت برای خود جا دارند ولی کافران و مشرکان به خاطر ناسپاسی که دارند جایگاه خودشان را از دست میدهند و جای آنان به بهشتیان میرسد؛ بنابراین آنچه به بهشتیان میرسد زمین بهشت است: نَتَبَوَّأُ مِنَ الْجَنَّةِ حَيْثُ نَشَاءُ. هر جا را بخواهیم در آن مستقر میشویم.
بهشت آنقدر وسیع است که هیچ محدودیتی ندارد؛ اگر در دنیا زمین محدود و مرغوبی به ما بدهند به هر حال هر قدر متراژ داشته باشد محدود خواهد بود ولی بهشت اینطور نیبست؛ فَنِعْمَ أَجْرُ الْعَامِلِينَ. این بهترین پاداشی است که خداوند به آنان میدهد؛ پس معلوم میشود این پاداش را خداوند به کسانی که اهل عمل و نه شعار و تظاهر هستند عطا میکند؛ کسانی که درصدد تامین رضایت خدا هستند و هستی خود را فدای خداوند میکنند چنین پاداشی خواهند داشت.
انتهای پیام