کد خبر: 4275952
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶

آغاز کلاس‌های آموزشی حج دانشگاهیان

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز کلاس‌های آموزشی حج دانشگاهیان خبر داد و گفت: 10 جلسه آموزشی قبل از سفر برای این کاروان برنامه‌ریزی شده است.

حجت‌الاسلام مرتضی مطهری پور، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیانبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی لبیک، حجت‌الاسلام مرتضی مطهری‌پور، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در خصوص آموزش‌های زائران دانشگاهی حج تمتع، گفت: آموزش‌های زائران کاروان حج دانشگاهیان از روز جمعه 22 فروردین ماه در کاروان ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آغاز و برای این کاروان 10 جلسه آموزشی قبل از سفر برنامه ریزی شده است و برخی آموزش‌ها نیز در کشور عربستان و پیش از اعمال حج انجام می‌گیرد.

حجت‌الاسلام مطهری‌پور با اشاره به سرفصل‌های آموزشی برای کاروان‌های زیارتی حج تمتع، گفت: این سرفصل‌ها به موضوعات احکام و مناسک، اسرار حج، موضوعات اجرایی شامل اسکان، تغذیه و تدارکات، حمل و نقل، بیمه، خدمات پزشکی و قوانین کشور میزبان مرتبط است.

وی ادامه داد: این آموزش‌ها توسط روحانی و مدیر کاروان انجام می‌گیرد که البته مسئولین ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز در کلاس آموزشی حضور دارند و به تبیین مسائل مربوطه می‌پردازند. هر جلسه آموزشی حدود دو تا سه ساعت به طول می‌انجامد و البته کلیپ‌ها و مطالب آموزشی نیز در جلسه برای زائران حج پخش می‌شود.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با بیان اینکه برگزاری کلاس به صورت حضوری تاثیرات مثبتی بدنبال دارد گفت: زائران به جز یادگیری سرفصل‌های آموزشی، با یکدیگر آشنا می‌شوند و حتی هم اتاقی‌های خود را در این جلسات انتخاب می‌کنند و با یکدیگر مانوس خواهند شد تا سفری شیرین و فراموش نشدنی را داشته باشند.

وی درباره اینکه آیا آموزش‌ها در سرزمین وحی نیز ادامه خواهد داشت یا خیر گفت: به غیر از تعداد ساعاتی که در ایران برگزار می‌شود در سرزمین وحی نیز این آموزش‌های حضوری انجام می‌پذیرد و مجموعا حدود 35 تا 40 ساعت آموزش قبل از سفر برای زائران عزیز پیش بینی شده است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با اشاره به نقش مهم آموزش در ارتقای سطح شناختی زائران دانشگاهی نسبت به ابعاد این سفر نورانی تاکید کرد: این بستر شناختی موجب افزایش سطح دانش و آگاهی زائران می‌شود و تأثیرات بسزایی را به جهت اجرا شدن روان و مناسب عملیات حج بدنبال دارد.

حجت‌الاسلام مطهری‌پور گفت: اعضای این کاروان متشکل از اساتید و اعضای هیئت علمی از دانشگاههای استان تهران، البرز، قم، قزوین، همدان، سمنان و کاشان هستند.

یادآوری می‌شود، کاروان حج دانشگاهیان به مدیریت مجید مولا و روحانیت حجت‌الاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در موسم حج 1404 راهی سرزمین وحی خواهند شد و جلسات آموزشی این کاروان در دانشگاه تربیت مدرس تهران، سالن جابر برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha