کد خبر: 4277640
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹

روایت شکست نظامی امریکا در صحرای طبس در رسانه ملی

«نیمه‌شب 24 آوریل» عنوان مستندی است که جمعه 5 اردیبهشت از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شده و در آن شکست حمله نظامی امریکا در صحرای طبس روایت می‌شود.

روایت شکست نظامی امریکا در صحرای طبس در شبکه قرآن سیمابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، در سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس شبکه قرآن و معارف سیما مستند «نیمه شب 24 آوریل» را برای علاقه‌مندان پخش می‌کند.
 
این مستند که جمعه 5 اردیبهشت ساعت ۲۱ و در چهل و ششمین سالگرد این حادثه پخش می‌شود، به ابعاد جدیدی از ماجرای تسخیر لانه جاسوسی و چرایی بمباران هلیکوپترهای باقی‌مانده از نیروهای مهاجم آمریکایی در صحرای طبس می‌پردازد.
 
حمله نظامی به طبس با وجود برنامه‌ریزی دقیق، تجهیزات پیشرفته و تمرین‌های زیادی که آمریکایی‌ها در مکان‌های مشابه انجام داده بودند، به علت وقوع توفان شن در بیابان‎های کویری اطراف شهر طبس، شکست خورد و تعدادی از هواپیماها و بالگردهای آمریکایی آتش گرفت و چند نیروی نظامی آمریکا کشته شدند و باقی آنان با ناکامی و رسوایی از خاک ایران گریختند.
 
قرار بود آمریکایی‌ها پس از فرود در طبس، با بالگرد به سوی تهران پرواز کنند تا افرادی را که تحت عنوان دیپلمات در سفارتخانه آمریکا به جای ماموریت دیپلماتیک مشغول جاسوسی و طراحی عملیات براندازی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران بودند از این محل خارج کنند.
 
اما امشب دوشنبه اول اردیبهشت، شبکه قرآن و معارف سیما اقدام به پخش مستندی با نام «آنچه گذشت» می‌کند که پخش این مستند در هفته‌های پیش رو نیز ادامه داشته و در هر قسمت به شکل روایی به زاویای کمتر پرداخته شده و ناگفته از انقلاب اسلامی ایران می‌پردازد و با کمک تصاویر آرشیوی وقایع آن را بازگو می‌کند.
 
این مجموعه مستند نیز به مناسبت دوم اردیبهشت سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل سپاه پاسداران تولید شده است.
 
 
انتهای پیام
captcha