روحالله شفیعی، مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، در مورد آخرین وضعیت جشنواره قرآنی این دانشگاه گفت: فرایند بیستودومین دوره جشنواره قرآن و عترت اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم از هفته قرآن و عترت دانشگاهها که ۱۸ تا ۲۴ آبانماه سال گذشته بود، آغاز شد.
وی افزود: روند ثبتنام در همان ایام در دانشکدههای علوم قرآنی کشور صورت گرفت. بر اساس برنامه از پیش اعلام شده، مرحله دانشگاهی طی ماههای بهمن و اسفندماه به صورت شناور در ۱۸ دانشکده در سراسر کشور برگزار و نتایج این مرحله از مسابقات نیز در همان ایام برای سازمان مرکزی دانشگاه ارسال شد.
شفیعی تصریح کرد: از حدود یک هفته قبل ارزیابی مجدد نفرات برتر مرحله دانشگاهی آغاز شده و بعد از این ارزیابی، اسامی نهایی راهیافتگان به مرحله سراسریِ بیست و دومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اعلام خواهد شد.
مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در مورد زمانبندی مرحله کشوری این جشنواره تصریح کرد: برنامهریزی ما بر این است که اگر شرایط فراهم شود، مرحله سراسری را طی بازه زمانی ۳۰ اردیبهشت تا دوم خردادماه برگزار کنیم.
وی در مورد میزبان این جشنواره نیز اظهار کرد: چند استان به عنوان میزبان مد نظر قرار گرفته است که طی چند روز آینده نهایی خواهد شد. یکی از گزینهها استان خراسان رضوی و شهر مشهد مقدس است و امیدواریم در یک فضای معنوی و در جوار مضجع نورانی علی ابن موسی الرضا(ع) این رویداد را برگزار کنیم.
شفیعی در بخش دیگری از این گفتوگو به برگزاری مرحله سراسری بخش معارفی این جشنواره اشاره و اظهار کرد: آزمون بخش معارفی دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه رأس ساعت ۱۰ صبح به صورت متمرکز و کتبی در سراسر کشور برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه نتایج بخش معارفی حداکثر دو روز بعد از برگزاری آزمون اعلام خواهد شد، افزود: در بخش معارفی افرادی که به عنوان برگزیده معرفی میشوند، به عنوان نماینده دانشگاه علوم و معارف در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور حضور خواهند داشت.
مدیر مرکز امور قرآنی دانشگاه علوم و معارف قرآن به موضوع جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان و برگزاری این رویداد در تابستان اشاره و اظهار کرد: شاید برگزاری جشنواره در بازه زمانی تابستان محاسنی برای دانشگاه میزبان از حیث در اختیار داشتن زیرساختها و ... به همراه داشته باشد، اما مشکلاتی هم دارد که میتواند انگیزه مناسبی برای برگزاری این رویداد در ایام سال تحصیلی باشد. برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان در زمان تحصیل بسیار مفیدتر از سایر ایام سال خواهد بود.
انتهای پیام