کد خبر: 4281184
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۸

جانشین پاپ فرانسیس انتخاب شد

دود سفید از واتیکان در حال خارج شدن است و این به این معناست که کاردینال‌ها، پس از درگذشت پاپ، جایگزین وی یا همان پاپ جدید را انتخاب کرده‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از  سی ان ان، پس از آنکه روز گذشته در اولین دور از رای‌گیری برای انتخاب پاپ جدید دود سیاه از واتیکان بلند شد که به معنای عدم انتخاب پاپ در این مرحله است امروز رای‌گیری ادامه یافت.

کاردینال‌های کلیسای کاتولیک از امروز روند حساس و تاریخی انتخاب پاپ جدید را در واتیکان آغاز کردند؛ انتخابی که به دلیل اختلاف‌نظرهای عمیق در میان ۱۳۳ کاردینال رأی‌دهنده، یکی از پیچیده‌ترین و غیرقابل‌پیش‌بینی‌ترین انتخابات رهبر کاتولیک‌های جهان توصیف شده است.

از میان بیش از ۲۵۰ کاردینال موجود، تنها ۱۳۳ نفر زیر ۸۰ سال واجد شرایط رأی‌دهی بودند. این افراد نماینده مناطقی از اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکا و اقیانوسیه‌ بودند. رأی‌گیری تا زمانی ادامه یافت که یکی از نامزدها دو سوم آراء بعلاوه یک رأی (یعنی دست‌کم ۸۹ رأی) را کسب کند.

روند رأی‌گیری با محرمانگی انجام شد و پس از هر نوبت رأی‌گیری، برگه‌ها در اجاق ویژه‌ای سوزانده شدند. دود سیاه به معنای عدم توافق، و دود سفید نشانگر انتخاب پاپ جدید است؛ نشانه‌ای که هزاران مسیحی در میدان سنت‌پیتر در انتظار دیدنش بودند.

دود سفید سرانجام امروز در حال خارج شدن از دودکش کلیسای سیستین است و براساس گزارش رسانه‌ها در واتیکان به زودی کاردینال پروتودئاکون دومینیک مامبرتی در بالکن کلیسای سنت پیتر ظاهر خواهد شد تا عبارت معروف لاتین (ما یک پاپ داریم) را تلفظ و اعلام کند که چه کسی انتخاب شده و چه نام پاپی برای خود برگزیده است.

سی ان ان اعلام کرد رابرت فرانسیس پریوست آمریکایی به عنوان پاپ جدید انتخاب شده است. 
انتهای پیام
captcha