حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی به بررسی مسائل اجتماعی و فرهنگی پرداخت و بر لزوم بیداری انسانها در برابر وسوسههای نفسانی و چالشهای موجود تأکید کرد.
به گزارش ایکنا از خراسانجنوبی، حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی، امام جمعه بیرجند، 21 اردیبهشتماه در جمع مدیران خراسانجنوبی در کلاس آموزشی اخلاق اداری با اشاره به اهمیت نیت و اراده در اعمال انسانی اظهار کرد: گناه واقعی در غفلت از مسئولیتها و عدم توجه به حقایق زندگی نهفته است.
وی با اشاره به تأثیرات استعمار بر جامعه بشری و گمراه کردن مردم گفت: تأثیر منفی لیبرال دموکراسی غرب در جوامع بشری اثرات سو گذاشته است و امروز تمام دنیا شاهد جنایات آنان هستند.
نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی بیان کرد: فرهنگ نافذ لیبرال دموکراسی مردم را بیتفاوت بار آورده است که در این بین حساب مسلمانان جداست، چراکه تهدید و تطمیع در مقابل انسان مؤمن تأثیر ندارد.
عبادی با بیان اینکه امروز بیداری اسلامی شروع شده است، یادآور شد: انسانها باید براساس انسانیت و دستورات اسلامی زندگی کنند و بیداری در برابر چالشهای اجتماعی و فرهنگی ضروری است.
انتهای پیام