به گزارش ایکنا به نقل از رویترز، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) نوار غزه را قحطیزدهترین نقطه جهان خواند.
ینس لارکیه، سخنگوی این دفتر گفت: سازمان ملل آماده است تا تقریباً ۱۸ هزار محموله غذایی و سایر کمکهای حیاتی را وارد غزه کند.
لارکیه افزود: اهداکنندگان در سرتاسر جهان قبلاً هزینه این تدارکات را پرداخت کردهاند و کارهای گمرکی آن انجام شده و ما آماده وارد کردن این کمکها به شکل گسترده و فوری به غزه هستیم.
وی با اشاره به اینکه زمان به سرعت در حال سپری شدن است و هر ساعت جان انسانها در نوار غزه از دست میرود، تصریح کرد: سازمان ملل طرح موفقیتآمیزی دارد، همانطور که در زمان آتشبس که دهها هزار کامیون وارد نوار غزه شدند و به همه کمکرسانی شد.
به گفته سازمان ملل، اسرائیل با گرسنگی دادن عمدی به مردم و هموار کردن راه برای آوارگی اجباری، از دوم مارس با بستن گذرگاههای نوار غزه به روی کمکهای بشردوستانه بهویژه مواد غذایی، ۲.۴ میلیون فلسطینی را در آستانه قحطی قرار داده است.
رژیم صهیونیستی، سازمان ملل و سازمانهای امدادی بینالمللی را از انتقال کمکها به غزه کنار گذاشته و بنیاد بشردوستانه غزه که یک موسسه اسرائیلی-آمریکایی است را مسئول توزیع کمکهای بسیار ناچیز در جنوب نوار غزه کرده است؛ امری که شهروندان فلسطینی را ناگزیر به طی مسافت طولانی برای رسیدن به این مراکز در جنوب غزه میکند.
یک مقام ارشد دولت غزه روز چهارشنبه اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی طی دو روز، ۱۰ فلسطینی گرسنه را به شهادت رسانده و ۶۲ نفر دیگر را زخمی کردند؛ این در حالی بود که آنها برای دریافت کمکهای بشردوستانه در رفح جمع شده بودند.
وزارت بهداشت غزه در جدیدترین آمار خود اعلام کرده است رژیم صهیونیستی از ۱۶ مهر ۱۴۰۲ تاکنون ۵۴ هزار و ۸۴ فلسطینی را به شهادت رسانده و ۱۲۳ هزار و ۳۰۸ نفر را مجروح کرده است.
انتهای پیام