کد خبر: 4285555
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
آشنایی با منتخبان سی‌اُمین همایش خادمان قرآن/ ۸

۴ دهه فعالیت سینمایی در خدمت مفاهیم دینی

یکی از چهره‌هایی که در سی‌اُمین همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم در حوزه سینما معرفی و تجلیل شد، محمدمهدی حیدریان بود، چهره‌ای که از اوایل دهه ۶۰ با نگاه به مفاهیم دینی وارد این حوزه شد.

به گزارش ایکنا، سی‌اُمین دوره همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم روز‌های پایانی اسفند سال گذشته و در نیمه ماه مبارک رمضان برگزار شد. در این مراسم که با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان برگزار شد، از ۱۳ فعال قرآنی و یک گروه مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم تجلیل شد.

یکی از چهره‌هایی که در این مراسم به عنوان خادم قرآن در حوزه سینما و فیلم‌سازی معرفی و تجلیل شد، محمدمهدی حیدریان، تهیه‌کننده سینمای کشورمان بود.

در میان همهمه پُر زرق و برقِ اسامی سینمایی و ستاره‌های درخشان گیشه، گاهی نامی پیدا می‌شود که نه روی فرش قرمز راه رفته، نه تندیس بلورینی را در آغوش کشیده، اما سال‌ها در تاریکیِ پشت صحنه، مشغول خدمت به نور دیگری به نام نورِ وحی بوده است. محمدمهدی حیدریان یکی از همان نام‌هاست.

چهره‌ای که تلاش کرده تا رسالت ایمانی خود را در حد توان به دوش بکشد، رسالتی در حد و اندازه ترجمه تصویری قرآن برای قلب‌ها، پرده‌ها و نسل‌ها.


بیشتر بخوانید و ببینید؛

حضور در پروژه سینمایی حضرت محمد(ص) در فاصله سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۴ به عنوان مدیر پروژه از شاخص‌ترین فعالیت‌های او در عرصه سینما بوده است.

نقش حیدریان فقط محدود به حضور در پروژه‌های سینمایی و تهیه‌کنندگی نبوده، او در اغلب نهاد‌های مؤثر فرهنگی و هنریِ کشور مسئولیت‌های کلیدیِ مدیریتی و سیاست‌گذاری را بر عهده داشته است.

حیدریان یکی از جوان‌ترین مدیران سینمایی دهه ۶۰ بود؛ در روز‌هایی که انقلاب تازه از راه رسیده و سینما هنوز درگیر تغییرات سیاسی و فرهنگی بود، جوانی با مبانی اعتقادی که پیش روی خود گذاشته بود پا به میدان گذاشت. در آن سال‌ها، به مدت ۱۱ سال پیاپی مسئولیتِ دشوارِ نظارت و ارزشیابی سینمای ایران را بر عهده داشت.

او در تمام دهه‌های گذشته، از دهه ۶۰ تا امروز، نقش پررنگی در سیاست‌گذاری، تولید و حمایت از آثار دینی و قرآنی در سینما ایفا کرده است.

 

۴ دهه فعالیت سینمایی در خدمت مفاهیم دینی

 

فهرست عناوین او از مدیرکلی امور بین‌الملل صدا و سیما تا ریاست مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و از ریاست هیئت امنای بنیاد سینمایی فارابی تا دو دوره ریاست سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را شامل می‌شود.

افزون بر این، حضور در شورا‌ها و هیأت‌ امنای نهاد‌هایی مانند شورای سیاست‌گذاری شبکه قرآن، انجمن سینمای جوانان ایران، مؤسسه توسعه فرهنگ و هنر، شورای عالی شهرسازی و حتی وزارت صنعت، معدن و تجارت بخش دیگری از فعالیت‌های او در این سال‌ها بوده است.

سرانجام بالاترین افتخاری که این چهره سینمایی به دست آورد، معرفی به عنوان خادم برگزیده قرآن کریم بود.

انتهای پیام
captcha