کد خبر: 4285591
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
سیدمحمدمهدی شیخ‌الاسلامی بیان کرد

حج بستری برای تعامل میان قاریان کشورهای اسلامی + فیلم

جوانترین قاری عضو کاروان قرآنی نور گفت: در کنار مأموریتی که هر یک از اعضای کاروان قرآنی نور به عهده دارند، این سفر معنوی بستری را فراهم می‌آورد که طی آن قاریان کشورهای اسلامی بتوانند با یکدیگر ارتباط گرفته و از تجربیات هم نهایت استفاده را ببرند.

ارسالی///حج بستری برای تعامل میان قاریان کشورهای اسلامی فراهم می‌آورد + فیلم
سیدمحمدمهدی شیخ‌الاسلامی، قاری ممتاز کشور و از اعضای کاروان قرآنی نور اعزامی به حج ۱۴۰۴ در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به حضور خود در محافل قرآنی کشور عراق که سال گذشته به مناسبت سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار  شد، گفت: فضای تلاوت در سفر حج با تلاوت در محافل دیگر بسیار متفاوت است. این تفاوت به دلیل حساسیت و معنویت حاکم بر فضای حج است و مطمئناً برای قاریان جوان تجربه متفاوتی را در عرصه تلاوت‌های بین‌المللی به همراه دارد. 
 
وی افزود: از اینکه در کنار قاریان بین‌المللی و پیشکسوت شانس حضور در کاروان قرآنی نور و سفر به سرزمین وحی را به دست آورده‌ام بسیار خوشحال هستم و لذا تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ام تا علاوه بر اموری که برای آن مأمور شده‌ام، در جوار این دوستان با سابقه و پیشکسوت بر تجربیاتم بیفزایم.
 
شیخ‌الاسلامی با تأکید بر اینکه هماهنگی، همکاری و همراهی میان اعضای این کاروان در توفیقی که می‌توانند در این سفر معنوی به دست بیاورند نقش بسیار زیادی دارد، گفت: جا دارد از بعثه مقام معظم رهبری در امور حج و زیارت و شورای عالی قرآن که پیش از اعزام کاروان نور، دوره‌های آموزشی و توجیهی را برگزار کردند تا این هماهنگی و همکاری ایجاد شود، تشکر کنم. 
 
عضو تیم ملی قاریان جوان اظهار کرد: غیر از برنامه‌های کاروان و عرصه‌هایی که در زمینه تلاوت در این سفر معنوی فراهم شده است باید از ظرفیت به وجود آمده نهایت بهره را ببریم. یکی از مصادیق این ظرفیت حضور احتمالی قاریانی از کشورهای دیگر در حج است که قطعاً آنها نیز به شکل نظام‌مند و یا شخصی اقدام به برگزاری کرسی و محافل تلاوت خواهند کرد، لذا اعضای کاروان قرآنی نور به ویژه جوان‌ترها می‌توانند در چارچوب تعاملات هماهنگ شده با قاریان غیرایرانی ارتباطاتی برقرار کنند.
 
وی در  پایان بیان کرد: از جمله مواردی که می‌تواند از سوی قاریان حاضر در این کاروان مدنظر قرار گیرد واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی است؛ زبان مشترک همه کسانی که در حج حضور دارند، قرآن است و لذا می‌توان با تلاوت آیاتی که مضمون آن دفاع از مظلوم و مقاومت در برابر ظالمان است، به تکلیف و وظیفه انسانی خود عمل و فریاد حق‌طلبی سر دهیم.
 
یادآور می‌شود، در میان ۱۴ قاری حاضر در کاروان قرآنی نور اعزامی به حج تمتع سال ۱۴۰۴، سیدمحمدمهدی شیخ‌الاسلامی با ۲۱ سال سن، جوان‌ترین آنهاست؛ قاری جوانی که خروجی طرح اسوه شورای عالی قرآن بوده و در حال حاضر عضو تیم ملی قاریان جوان جمهوری اسلامی ایران نیز هست. 
 
انتهای پیام
captcha