کد خبر: 4285643
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
علیرضا معاف:

امام خمینی (ره) فلسطین را به مسئله اول جهان اسلام تبدیل کرد

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به نگاه تحول‌آفرین امام خمینی (ره) در مسئله مقاومت گفت: امام خمینی(ره)، مسئله فلسطین را به مسئله اول جهان اسلام تبدیل کردند و با ابتکار نامگذاری جمعه آخر ماه رمضان به‌ عنوان روز قدس و سیاست اصولی و پیوسته نظام جمهوری اسلامی در پیگیری مسئله فلسطین و قدس، امروز این موضوع به مسئله اول جهان اسلام بدل شده است

علیرضا معاف، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامیعلیرضا معاف، معاون پژوهش و برنامه‌ریزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا درباره اهمیت تحول‌آفرینی در اندیشه امام راحل به ویژه در حوزه مقاومت و مسئله فسطین، گفت: امام خمینی(ره)، مسئله فلسطین را به مسئله اول جهان اسلام تبدیل کردند. تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، اراده‌هایی در سطح منطقه و جهان برای به فراموشی سپردن موضوع فلسطین و مظلومیت مردم آن وجود داشت اما با ابتکار بی‌نظیر امام خمینی(ره) در نام‌گذاری جمعه آخر ماه رمضان به‌ عنوان روز قدس و نیز سیاست اصولی و پیوسته نظام جمهوری اسلامی در پیگیری مسئله فلسطین و قدس، امروز این موضوع به مسئله اول جهان اسلام بدل شده است.

ماهیت دوگانه ادعای حقوق بشر از سوی آمریکا

وی در ادامه با اشاره به ماهیت دوگانه ادعای حقوق بشر از سوی آمریکا، افزود: در همین ماجرای افشای حقوق بشر آمریکایی، غزه به بهترین آزمایشگاه و میدان آزمون برای افشای دروغ‌گویی آمریکایی‌ها در پیگیری شعار حقوق بشر تبدیل شده است.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه ما باید از فرصت این هفته، نهایت استفاده را ببریم، اظهار کرد: در هفته موسوم به افشای حقوق بشر آمریکایی باید با مجموعه اقدامات تبلیغی و فرهنگی و رویکردی نوآورانه به‌ عنوان ابزار دیپلماسی عمومی برای معرفی چهره ضدبشری ایالات متحده بهره‌برداری کنیم و در کنار آن، جایگزینی مفهومی به نام «حقوق بشر اسلامی» را نیز مطرح سازیم.

جایگاه برائت در مناسک حج

معاف، با اشاره به نگاه تحولی امام خمینی (ره) به حج و پررنگ و برجسته کردن بعد سیاسی و ضد استکباری آن، بهره‌گیری از موسم حج را به عنوان ابزار دیپلماسی عمومی برای افشای چهره واقعی حقوق بشر آمریکا ضروری دانست و گفت: حج بدون برائت، یک حج ناقص است. در منطق قرآن، منطق دینی ما و نیز در سیره رسول‌الله(ص)، حج اساساً بیش از آنکه یک حرکت اثباتی و ایجابی باشد، حرکتی برائت‌پایه و اعتراضی به کفار، طواغیت و مشرکین است. 

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان با تأکید بر اینکه باید مرزبندی آشکاری با کفار، طواغیت و مشرکین داشت، افزود: اگر مسلمانان قدر فرصت حج را بدانند، این مناسک می‌تواند به یک فرصت بی‌نظیر برای اعلام برائت از مشرکین تبدیل شود. 

انتهای پیام
captcha