کد خبر: 4291063
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱

محتوای مستهجن اینترنتی در قرقیزستان مسدود شد

مقامات قرقیزستان دسترسی به وب‌سایت‌های مستهجن در این کشور را برای محافظت از ارزش‌های اخلاقی و مذهبی جامعه ممنوع کردند.

به گزارش ایکنا، شبکه خبری «آر تی عربی» روسیه در پایگاه اینترنتی خود نوشت که ۲۷ تن از نمایندگان پارلمان قرقیزستان لایحه‌ای را برای ممنوعیت دسترسی به محتوای مستهجن در فضای مجازی در این کشور مسلمان واقع در آسیای میانه ارائه دادند که در جلسه پارلمان، مورد تصویب نمایندگان قرار گرفت.

لایحه مذکور که شامل پیشنهادی برای تعریف اصطلاح «محتوای حاوی عناصر مستهجن» همراه با ممنوعیت توزیع آن در فضای مجازی بوده، همچنین با هدف حفاظت از ارزش‌های اخلاقی و مذهبی جامعه، برای کسانی که اجازه انتشار چنین محتوایی را می‌دهند، مجازات تعیین کرده است.

این در حالی است که در ماه ژوئیه سال گذشته میلادی نیز، «صدر جباروف»، رئیس‌جمهوری قرقیزستان، صنعت وب‌کم (پخش زنده آنلاین) را ممنوع کرد، جایی که «سازماندهی یا تسهیل فحشا و فساد در اینترنت» با جریمه نقدی تا ۳۰۰ هزار سوم (نزدیک به ۳ هزار و ۵۰۰ دلار) یا تا ۱۵ سال زندان مجازات می‌شود.

انتهای پیام
captcha