همزمان با سراسر کشور، محفل نورانی «بهسوی فتح» در قالب طرح ملی ۱۱۴ محفل قرآنی، با حضور گسترده مردم و جامعه قرآنی استان گلستان امروز ۱۹ تیر در صحن مطهر امامزاده عبدالله (ع) گرگان برگزار شد. 
به گزارش ایکنا از گلستان، همزمان با سراسر کشور، محفل نورانی «بهسوی فتح» در قالب طرح ملی ۱۱۴ محفل قرآنی، با حضور گسترده مردم و جامعه قرآنی استان گلستان امروز ۱۹ تیر در صحن مطهر امامزاده عبدالله(ع) گرگان برگزار شد.
احمد گلچین، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در این مراسم اشاره به روزهای پرالتهاب جنگ۱۲ روزه رژیم کودککش صهیونیسم و بیانیه جامعه قرآنی کشور گفت: محفل قرآنی امروز، جلوهای از وحدت، ایمان و حضور آگاهانه مردمی است که همواره با تمسک به قرآن، راه خود را از ظلم و استکبار جدا کردهاند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به شهادت مظلومانه دکتر مرضیه عسگری و دختر خردسالش زهرا برزگر گفت: درود میفرستیم به ارواح مطهر آن مادر فداکار و کودک معصومش؛ نمادهایی از مظلومیت ملت ایران و گواهی بر قساوت و بی وجدانی دشمنان انسانیت است. و جنایات اخیر رژیم غاصب نه تنها خللی در اراده ملت ایران ایجاد نمیکند، بلکه عزم ما را در مسیر تبیین قرآنی، روشنگری و ایستادگی راسختر میسازد.
در این مراسم معنوی، با تلاوت آیاتی از سوره مبارکه فتح و آلعمران و اجرای مداحی متناسب با ایام شهادت سیدالشهدا(ع) و شهدای مقاومت، به مقام شامخ شهدای والامقام گلستان در دفاع مقدس و مقابله با رژیم صهیونیستی ادای احترام شد.
انتهای پیام