جواد باقریبیلندی، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، در گفتوگو با ایکنا، با اشاره به برگزاری نشست سه روزه دبیران کلانمنطقه قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور طی روزهای ۲۱ تا ۲۳ تیرماه گفت: این نشست در مشهد برگزار شد و طی آن فرصت مغتنمی برای همافزایی ظرفیتها و ارتقای فعالیتهای قرآنی در نظام سلامت کشور به وجود آمد.
وی به تشریح برنامههای اجرا شده در این نشست پرداخت و افزود: در روز نخست این نشست که با حضور دبیران کلانمنطقه، رؤسای ادارات قرآن و عترت دانشگاهها و نمایندگان مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار شد، اهداف این گردهمایی و موضوعات مرتبط با ساختار مأموریتهای قرآنی به صورت مبسوط تشریح و تبیین شد.
باقریبیلندی تصریح کرد: در ادامه برنامهها حجتالاسلام والمسلمین محمد دادسرشت، مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به عنوان میهمان ویژه در نشست حضور یافت و به بیان انتظارات و دغدغههای موجود در عرصه فعالیتهای قرآنی بخش دانشگاهی پرداخت و در ادامه به مطالبات دبیران کلانمنطقه و رؤسای ادارات قرآنی پاسخ داد.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت تصریح کرد: در این بخش نکات کلیدی همچون بازنگری آییننامه حمایت از نخبگان قرآنی، بازتعریف مأموریتهای دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاهها و واگذاری مسئولیتها به مراکز علمی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. علاوه بر این موارد، تلاش برای تعالیبخشی بیشتر جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان نیز مورد تأکید قرار گرفت.
باقریبیلندی به برگزاری پویشهای قرآنی در ایام جنگ 12روزه از سوی پنج دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: در ایام جنگ و محرم پویشهایی از سوی دانشگاههای علوم پزشکی شاهرود، کاشان، قم، اهواز و زنجان برگزار شد. عملکرد این پویشها در نشست سه روزه دبیران کلان منطقه قرآن و عترت مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار کرد: در روز دوم نشست شاهد حضور رئیس مرکز قرآنی آستان قدس رضوی به عنوان مهمان ویژه بودیم. در این بخش ظرفیتهای معنوی، فرهنگی و علمی آستان قدس رضوی مورد بررسی قرار گرفت و ضرورت تدوین تفاهمنامه همکاری مشترک میان وزارت بهداشت و این نهاد مقدس به منظور بهرهمندی هرچه بیشتر نخبگان قرآنی از این ظرفیتها مورد تأکید قرار گرفت.
وی بیان کرد: آسیبشناسی بیستونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت و هماندیشی برای طراحی و برگزاری دوره سیام این جشنواره بخش دیگری از برنامههای این نشست بود. علاوه بر این طراحی و اجرای برنامههای تابستانی ویژه دبیران کانونها، نخبگان و همکاران قرآنی دانشگاهها بهصورت حضوری و مجازی، از دیگر موضوعات مورد بحث بود.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با تأکید بر رضایت شرکتکنندگان از محتوای تخصصی برنامههای ارائه شده در این نشست، اظهار کرد: این نشستها میتواند نقطه عطفی در ارتقای هماهنگی، تعامل و تقویت فعالیتهای قرآنی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور باشد.
انتهای پیام