کد خبر: 4294856
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
مروری بر آخرین تحولات فلسطین

از حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای غزه تا روایت حماس از کارشکنی در مذاکرات آتش‌بس

حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای کاتولیک «خانواده مقدس» غزه، دو زن شهید و چندین نفر مجروح شدند و آسیب‌های جدی به ساختمان کلیسا وارد شد.

به گزارش ايكنا؛ به نقل از شبکه خبری «تواصل»، پزشکان بیمارستان الأهلی در شهر غزه امروز(26 تیرماه) اعلام کردند: در پی حمله‌ای که به کلیسای کاتولیک در نوار غزه صورت گرفت، دو زن کشته و چندین نفر زخمی شدند. این حمله به کلیسای «العائلة المقدسة»(خانواده مقدس) به‌ عنوان تنها کلیسای کاتولیک در غزه آسیب‌های جدی وارد کرده است.

براساس این گزارش، بر اثر این حمله هوایی شش نفر به شدت مجروح شدند و «گابریل رومانلی»، کشیش کلیسا، که به طور منظم پاپ فرانسیس فقید را در جریان جنگ غزه قرار می‌داد، از ناحیه پا جراحات جزئی برداشت.
 
در همین راستا، جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حملات اسرائیل به غزه، کلیسای خانواده مقدس آسیب دیده است. حملات علیه جمعیت غیرنظامی که اسرائیل ماه‌هاست انجام می‌دهد، غیرقابل قبول است. هیچ اقدام نظامی نمی‌تواند چنین رویکردی را توجیه کند.
 
حماس: آمریکا شریک جنگ و نتانیاهو مانع اصلی آتش‌بس است

«جهاد طه»، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس)، از کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مذاکرات و حمایت بی‌قید و شرط آمریکا از این رژیم به شدت انتقاد کرد.
 
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وی تأکید کرد که تلاش‌ها و میانجی‌گری‌ها برای پایان دادن به جنگ، همچنان با فریب‌کاری نتانیاهو و دولت اشغالگر صهیونیستی روبه‌روست و این مسئله مانع اصلی دستیابی به توافق است.

سخنگوی حماس گفت: دولت آمریکا با موضع‌گیری‌ها و ارسال سلاح و تجهیزات، عملاً شریک رژیم صهیونیستی در جنگ است. واشنگتن باید برای توقف جنگ، کشتار و تجاوز علیه ملت ما بر رژیم صهیونیستی فشار وارد کند.
از حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای غزه تا زنگ خطر «آنروا» برای اوضاع غزه
جهاد طه تصریح کرد: ما هرگز جداسازی هیچ منطقه جغرافیایی از نوار غزه را نمی‌پذیریم و حضور اشغالگران را در آن تحمل نخواهیم کرد.
 
وی افزود: ما خواستار آزادی فعالیت نهادهای امدادرسان در غزه شدیم، به‌گونه‌ای که عزت و کرامت ملت فلسطین حفظ شود.
 
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه

به گزارش میدل ایست نیوز، ادامه حملات هوایی، توپخانه‌ای و عملیات انفجاری ارتش اشغالگر صهیونیستی در مناطق مختلف نوار غزه، ده‌ها شهید و زخمی بر جای گذاشت.
 
در مرکز نوار غزه، ۵ شهروند فلسطینی در حمله به مدرسه «ابو حلو» در اردوگاه البریج به شهادت رسیدند. این مدرسه پناهگاه ده‌ها آواره بود.
 
در حمله‌ای دیگر، ارتش رژیم صهیونیستی یک آپارتمان مسکونی در خیابان «الثلاثینی» در شهر غزه را هدف قرار داد که منجر به شهادت چندین نفر و زخمی شدن شماری دیگر شد.
 
مناطق شرقی شهر غزه شاهد سه حمله هوایی پیاپی به‌همراه آتش سنگین توپخانه بود و در منطقه الشجاعیه، چندین خانه به‌طور کامل منهدم شد.
از حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای غزه تا زنگ خطر «آنروا» برای اوضاع غزه
در جنوب نوار غزه، توپخانه ارتش اشغالگر منطقه الشاکوش در غرب رفح و مرکز شهر خان یونس را هدف گرفت. در خان یونس، عملیات مستمر انفجار و تخریب خانه‌ها همچنان ادامه دارد.
 
همچنین خبرها از شهادت «زهیر الحاج احمد»، بازیکن تیم فوتبال باشگاه الصداقة حکایت دارد؛ او چند هفته پیش بر اثر شلیک گلوله به سر از سوی نظامیان اشغالگر زخمی شده بود.
 
در جبالیا در شمال نوار غزه، حملات توپخانه‌ای بی‌وقفه همچنان ادامه دارد و منابع محلی از وقوع انفجارهای مهیب ناشی از استفاده از ربات‌های انفجاری در شمال نوار غزه خبر داده‌اند.
 
«آنروا» زنگ خطر را درباره اوضاع غزه به صدا درآورد
 
مشاور رسانه‌ای آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از اوضاع فاجعه زده غزه خبر داد و اعلام کرد که صدها هزار نفر در غزه از گرسنگی و بیماری رنج می‌برند.
 
به گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، «عدنان ابوحسنه»، اعلام کرد که اوضاع انسانی در غزه به مرحله پس از فاجعه رسیده است و صدها هزار نفر از ساکنان از گرسنگی و بیماری همزمان با فروپاشی کامل خدمات‌رسانی رنج می‌برند.
 
وی افزود: ما هم اکنون از مرحله پس از فاجعه سخن می‌گوییم. اوضاع به شکلی شدید و بی‌سابقه بحرانی شده است و صدها هزار نفر گرسنه و بیمار هستند. بیماری به علت سوءتغذیه و مصرف آب ناسالم و آلوده به شدت شیوع پیدا کرده است.
از حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای غزه تا زنگ خطر «آنروا» برای اوضاع غزه
ابوحسنه ضمن استقبال از مواضع اتحادیه اروپا مبنی بر توافق با طرف اسرائیلی برای بازگشت سازمان‌های بین‌المللی به غزه، تأکید کرد: آنروا امیدوار است که این توافق با ورود صدها کامیون در روز از کمک‌های غذایی و پزشکی، اجرایی شود. وی ضمن ناکافی خواندن کمک‌های وارده به غزه گفت: محموله‌های وارد شده از ۲۷ اردیبهشت ماه ( ۱۷ ماه می) تاکنون از ۱۱ هزار تن فراتر نمی‌رود در حالی که این میزان باید تنها در یکروز وارد غزه می‌شد.
 
ابوحسنه تصریح کرد: ما در قالب سازمان ملل به طرف اسرائیلی برای گشودن گذرگاه‌ها و افزایش کمک‌های بشردوستانه فشار وارد می‌کنیم. وی به شدت مرکز توزیع ایجاد شده در غزه از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را به باد انتقاد گرفت و آن را اقدامی کاملا شکست خورده برای مقابله گرسنگی روزافزون ساکنان غزه دانست.
 
مشاور رسانه‌ای آنروا، رژیم صهیونیستی را به بهره‌برداری از مؤسسه موسوم به غزه متهم کرد و هدف از آن را کشاندن ساکنان به جنوب غزه به عنوان مقدمه‌ای برای راندن آنها دانست و به شدت با آن مخالفت کرد. این نهاد سازمان ملل پیش از این نیز با اشاره به تداوم تجاوزها در نوار غزه، نسبت به اوضاع وخیم بهداشتی ناشی از نبود آب آشامیدنی و بهداشتی و پیامدهای گرما در این منطقه هشدار داده بود.

حمله اشغالگران صهیونیست به مساجد کرانه باختری 

به گزارش العالم، مساجد در کرانه باختری به طور فزاینده‌ای در معرض حملات اشغالگران و شهرک‌نشینان قرار دارند، به طوری که وزارت اوقاف بیش از بیست حمله را در نیمه اول امسال ثبت کرده است.
 
بر اساس این گزارش، این تخلفات شامل آتش زدن مساجد و یورش به آنها در حین نماز است که نگرانی گسترده‌ای را در مورد تأثیر این حملات بر هویت مذهبی و فرهنگی جامعه فلسطین ایجاد کرده است.
 
اشغالگران با این حملات در حقیقت قلب مردم در کرانه باختری را هدف می‌گیرند، چراکه شنیدن صدای اذان از مناره‌ها و اقامه نماز برای مسلمانان قوت قلب است.
 
اشغالگران تلاش می‌کنند هویت مذهبی مردم فلسطین را از بین برند چنانچه در این مدت مسجد النصر در نابلس به آتش کشیده شد و مساجد جنین و طولکرم ویران شدند. همچنین پخش اذان در مسجد ابراهیمی و همچنین ورود نمازگران به آن ممنوع است.
 
بر اساس گزارش‌های وزارت اوقاف فلسطین در نیمه اول سال جاری، بیش از 20 مسجد در کرانه باختری مورد حمله‌های فراوان اشغالگران و شهرک‌نشینان قرار گرفته‌اند. این حملات شامل آتش‌سوزی، تخریب بخشی از مسجد، یورش دسته‌جمعی به مساجد، حمله به نمازگزان در خانه خدا هنگام اقامه نماز و هتک حرمت مساجد با شعارهای نژادپرستانه علیه هویت مقدس این مکان بوده است.
 
اشغالگران با این تجاوزگری‌ها در تلاشند نور خانه‌های خدا را خاموش کنند، اما مساجد همچنان به عنوان مظهر قدرت اهل ایمان پابرجا هستند.
انتهای پیام
captcha