کد خبر: 4295243
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷

تردید واتیکان درباره ادعای رژیم صهیونیستی در حمله به کلیسای غزه

واتیکان نسبت به ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص حمله به یک کلیسا در نوار غزه ابراز شک و تردید کرد. در عین حال جامع مسیحی غزه می‌گوید این حملات تلاشی برای محو کامل حضور تاریخی فلسطینیان در غزه و وادار کردن تمام ساکنان به مهاجرت است؛ در حالی که جامعه جهانی عملاً چشم بر این جنایات بسته است.

به گزارش ایکنا به نقل از معا، واتیکان اعلام کرد که طرف صهیونیستی باید تفسیر دقیق‌تری از حمله به یک کلیسا در شهر غزه و کشته شدن 3 تن و زخمی شدن 12 تن دیگر در جریان این حمله ارائه دهد.

کاردینال پیترو پارولین در این خصوص گفت که واتیکان نمی‌تواند بپذیرد که این حمله یک اشتباه نظامی صرف بوده است. واکنش‌های مشاهده شده از سوی طرف صهیونیستی کافی نبوده و شک و تردیدها را برطرف نکرده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بعد از حمله مذکور در تماس تلفنی با پاپ ابراز تأسف کرد!

این رژیم مدعی شده که حمله به کلیسای مذکور یک اشتباه بوده است. این در حالی است که طی نزدیک به ۲ سال گذشته مساجد و اماکن دینی زیادی در نوار غزه هدف بمباران جنگنده‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفته اما جهانیان موضع‌گیری خاصی در این خصوص اتخاذ نکرده‌اند.

تردید واتیکان درباره ادعای رژیم صهیونیستی در حمله به کلیسای غزه

غزه یک‌سوم جامعه مسیحی خود را در جنگ نسل‌کشی از دست داده است

در ادامه جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه، حمله مستقیم به کلیسای «دیر لاتین» در مرکز غزه، به شهادت 3 نفر و زخمی شدن ۱۲ نفر دیگر انجامید که در میان آن‌ها پدر جبرائیل، کشیش کلیسای لاتین نیز حضور داشت. این حمله خسارت‌های سنگینی به ساختمان کلیسا وارد کرد و بخشی از موج گسترده نابودی مساجد و کلیساها در طول جنگی بود که حدود ۱۰ درصد جمعیت غزه را از ثبت احوال حذف کرده است.

تردید واتیکان درباره ادعای رژیم صهیونیستی در حمله به کلیسای غزه

طبق اعلام دفتر رسانه‌ای دولت غزه، حدود ۹۰ درصد از اموال کلیساهای مسیحی که قدمتشان به بیش از ۱۶ قرن می‌رسد، نابود شده و جامعه مسیحی غزه یک‌سوم جمعیت خود را از دست داده است.

 الیاس الجلدة، عضو شورای کلیسای ارتدکس عربی، اعلام کرد که از جمعیت مسیحی پیشین تنها ۶۰۰ نفر باقی مانده‌اند، در حالی که قبل از آغاز جنگ حدود هزار نفر بودند.

به گفته الجلدة، ۳ درصد از مسیحیان غزه در این جنگ شهید شده‌اند؛ از جمله دو خانواده کامل از آل صوری که از ثبت احوال پاک شدند، و نزدیک به ۵۰ نفر نیز زخمی شده‌اند. رژیم صهیونیستی همچنین کلیسای ارتدکس «قدیس بورفیریوس» در محله زیتون و دوبار کلیسای لاتین «خانواده مقدس» را هدف قرار داده است. تمام مراکز آموزشی مسیحیان، از جمله مدارس «العائلة المقدسة»، «راهبات الوردیه»، «راهبات المحبة» و مدرسه پاتریکی لاتین به‌طور کامل یا جزئی تخریب شده و بزرگ‌ترین مرکز فرهنگی مسیحیان در تل ال‌هوا نابود شده است.

تردید واتیکان درباره ادعای رژیم صهیونیستی در حمله به کلیسای غزه

الجَلدة تأکید می‌کند که رژیم صهیونیستی وجود مسیحیان را تهدیدی برای مقاومت مردم شمال غزه دانست و انتقامی شدید از آنان گرفت. همچنین بمباران اولیه بیمارستان «المعمدانی» که وابسته به کلیسای معمدانی است و پس از نابودی «مجتمع پزشکی الشفاء» به مرکز اصلی درمانی غزه تبدیل شد، بخشی از همین روند بوده است.

او می‌گوید این حملات تلاشی برای محو کامل حضور تاریخی فلسطینیان در غزه و وادار کردن تمام ساکنان به مهاجرت است؛ در حالی که جامعه جهانی عملاً چشم بر این جنایات بسته است.

پدر عبدالله یولیو، کشیش کاتولیک فلسطین، نیز تأکید کرد: «این جنگ، جنگ با یک ملت کامل است و هدف آن حذف تمامی نشانه‌های وجود انسانی، دینی و فرهنگی در غزه است. ما امیدواریم این فجایع وجدانی در جهان را بیدار کند و به آتش‌بس بینجامد.»

 

انتهای پیام
captcha