به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «الامارات الیوم»، احمد درویش المهیری، مدیرکل اداره امور اسلامی و فعالیتهای خیریه دبی و رئیس هیئت امنای جایزه بینالمللی قرآن دبی اعلام کرد: این مسابقات شاهد جهش قابل توجه در تعداد حافظان قرآن داوطلب برای شرکت در بیست و هشتمین دوره خود بوده است.
به گفته وی تا پایان دوره ثبت نام، ۵۶۱۸ درخواست از ۱۰۵ کشور در سراسر جهان دریافت شده که ۳۰ درصد آنها برای بخش زنان بوده است.
المهیری تأکید کرد که این مشارکت گسترده حافظان قرآن، چه زن و چه مرد، در جایزه بینالمللی قرآن دبی، نشاندهنده موفقیت چشمانداز توسعهای مسابقات برای گسترش مشارکت بینالمللی است. این چشمانداز، جایگاه پیشگام دبی در خدمت به کتاب خدا را تأیید میکند و نقش آن را به عنوان یک مرکز جهانی برای تجلیل از حافظان قرآن و محققان و مؤسساتی از سراسر جهان که به آن خدمت میکنند، تثبیت میکند.
وی اظهار داشت: این مشارکت بیسابقه نتیجه افزایش کیفی است که توسط چشمانداز توسعهای جایزه در بیست و هشتمین دوره آن ارائه شده است. از جمله موارد قابل توجه میتوان به آزادشدن مشارکت زنان برای نخستین بار در گروه ویژه بانوان، فرصت شرکت از طریق معرفی مستقیم شخصی، علاوه بر معرفیهای معمول از کشور شرکتکننده یا مراکز اسلامی معتبر و افزایش ارزش جوایز اشاره کرد.
بیشتر بخوانید:
ارزش کل جوایز دوره آینده به بیش از ۱۲ میلیون درهم رسیده که برنده مقام نخست در هر دو بخش مردان و زنان یک میلیون دلار دریافت میکند.
از سوی دیگر، ابراهیم جاسم المنصوری، مدیر موقت جایزه بینالمللی قرآن کریم دبی اظهار داشت: درخواستها از کشورهای مختلف جهان برای شرکت در بیست و هشتمین دوره قرآن جایزه دبی بسیار افزایش داشت.
وی افزود: حافظان قرآن مصر با ثبت ۱۴۱۰ درخواست در صدر فهرست قرار دارند و پس از آن پاکستان با ۵۷۱، اندونزی با ۵۰۵، هند با ۳۹۱، مراکش با ۲۴۸، سوریه با ۲۱۱، بنگلادش با ۲۱۱، عراق با ۱۸۷، نیجریه با ۱۳۳ و یمن با ۱۳۲ درخواست قرار دارند.
المنصوری تصریح کرد: جایزه بینالمللی قرآن دبی درخواستهای مشارکت قابل توجهی از حافظان قرآن از جوامع مسلمان در ایالات متحده، کانادا، روسیه و کشورهای اروپایی مانند بریتانیا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، هلند، نروژ و سوئد دریافت کرده است. همچنین درخواستهایی از تعداد زیادی از کشورهای آسیا و آفریقا و همچنین نیوزیلند نیز در این ثبت نام وجود داشته است.
وی ادامه داد: کسانی که در مرحله داوری اولیه واجد شرایط شدند، به مرحله دوم راه پیدا میکنند که از طریق ویدئو کنفرانس زنده بین حافظان قرآن و هیئت داوران برگزار میشود. این مرحله از 10 تا 8 مهر ادامه خواهد داشت. سپس فینالیستها به مرحله پایانی راه پیدا میکنند که در هفته دوم ماه رمضان در دبی و با حضور داوران و شرکتکنندگان برگزار میشود.
انتهای پیام