کد خبر: 4295981
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
بهرامی بیان کرد:

تبیین اقتدار ایران اسلامی؛ رویکرد مواکب‌ شهدای فراجا در اربعین

معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی ـ سیاسی فراجا گفت: مواکب‌الحسین(ع) شهدای فراجا امسال با بهره‌مندی از روحانیون و فرهیختگان سیاسی و فرهنگی با رویکرد تبیین دستاوردهای ایران اسلامی در جنگ تحمیلی 12 روزه به موضوع دشمن‌شناسی می‌پردازند و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در جنگ 12 روزه را برای زائران ایرانی و سایر کشورها تبیین، تشریح و تبلیغ می‌کنند.

سردار محمد بهرامیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی پلیس، سرتیپ دوم پاسدار محمد بهرامی، معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا ضمن تسلیت ایام اسارت آل‌الله و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با تشریح عملکرد مواکب‌الحسین (ع) شهدای فراجا، اظهار کرد: انتظامی کشور در کنار برقراری نظم و امنیت و تسهیل در عبور و مرور زائران، سال‌هاست با برپایی مواکب در پایانه‌های مرزی کشور و کربلای معلی، افتخار میزبانی از زائران اربعین حسینی را داشته تا سهم کوچک و وظیفه خدمت به زائران در این حرکت بزرگ که جلوه‌هایی زیبا از وحدت مسلمانان در سطح جهان است را ادا کند، امسال نیز فراجا با برپایی ۱۰ موکب در داخل کشور در مبادی ورودی و خروجی مرز‌ها و یک موکب در کربلای معلی توفیق خدمت‌رسانی به زائران حسینی را دارد.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه تمامی این مواکب با کمک خیرین به ویژه کارکنان خیر و نیکوکار انتظامی برپا شده است و کارکنان انتظامی خدمت به زائران حسینی (ع) را بزرگ‌ترین توفیق و موهبت برای خود می‌دانند، افزود: مواکب انتظامی با رویکرد فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و تبیین معارف عاشورا برپا شده است و با برگزاری نماز‌های جماعت پنچ‌گانه، برگزاری محافل قرآنی و مراسم عزاداری، ایجاد فضاسازی‌های مذهبی و ملی به زائران خدمات‌رسانی می‌کند و همچنین، در کنار تمام این فعالیت‌ها برای عموم زائران خدماتی مانند پذیرایی و اسکان نیز ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۱۰ موکب در داخل کشور و یک موکب در کربلای معلی در ایام اربعین حسینی (ع) فعالیت دارند، افزود: ۱۰ موکب داخلی در مبادی ورودی و خروجی مرز‌های کشور در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی فعال هستند و یک موکب نیز در کربلای معلی آمادگی خدمات‌رسانی به زائران حسینی به ویژه کارکنان خدوم و مجاهد انتظامی را دارد.

این مقام انتظامی در ادامه با تشریح فعالیت‌های فرهنگی مذهبی مواکب، گفت: نباید اجازه دهیم این دستاورد‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به فراموشی سپرده شوند، ایام اربعین حسینی (ع)، می‌تواند بستری برای تبیین این موفقیت‌ها باشد. مواکب‌الحسین (ع) شهدای فراجا در کنار تمامی خدمات فرهنگی، مذهبی، اسکان و پذیرایی، امسال با بهره‌مندی از روحانیون و فرهیختگان سیاسی و فرهنگی با رویکرد تبیین دستاورد‌های ایران اسلامی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به موضوع دشمن‌شناسی می‌پردازند و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه را برای زائران ایرانی و سایر کشور‌ها تبیین، تشریح و تبلیغ می‌کنند. این موضوع یک وظیفه اجتماعی است که ابعاد این پیروزی را در سطح ملی و بین‌المللی بازگو و تبیین کنیم.

وی بیان کرد: درسی که اربعین به ما می‌دهد این است که باید یاد حقیقت و ایثارگری در راه دین خدا را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگه داریم و نگذاریم این طوفان با شبهات و تحریف واقعیت حق و حقیقت را کم رنگ کند و امسال ما در اربعین حسینی مسئولیت سنگینی برعهده داریم تا با تبیین واقعیت‌های جنگ ۱۲ روزه و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی، دستاورد‌های این جنگ تحمیلی و ایستادگی ملت شریف ایران اسلامی را برای همگان نمایان کنیم.

بهرامی، این مراسم عظیم را عامل گسترش وحدت اسلامی در میان امت اسلامی دانست و اذعان کرد: این شور و شعور نشانگر آمادگی مسلمین برای ظهور منجی عالم امکان است و ان‌شاءالله خداوند به حق قدم‌های با اخلاصی که در این راه مقدس برداشته شد، فرج امام زمان (عج) را نزدیک بفرماید.

معاون تبلیغات و روابط عمومی عقیدتی ـ سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان ضمن قدردانی از مشارکت تمامی خادمان امام حسین (ع) به ویژه کارکنان انتظامی که در ۱۰ موکب‌الحسین (ع) شهدای انتظامی در داخل کشور و یک موکب در کربلای معلی با افتخار هر چه تمام به زائران خدمات‌رسانی خواهند داشت، گفت: نسل به نسل به ما یاد داده‌اند که حب حسین (ع) وسیله سعادتمندی است و ان‌شاءالله این عرض ارادت‌ها ما را به کمال و سعادت خواهد رساند.

 
انتهای پیام
captcha