پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان در گفتوگو با ایکنا، در پاسخ به این سؤال که باتوجه به رخدادهای تروریستی که طی سالهای اخیر به وقوع پیوسته چه نیازهایی در هلال احمر وجود دارد که جوانان مستعد و ایدهپرداز کشورمان میتوانند در قالب استارتاپها به خلق محصولات جدید و خلاقانه برای رفع این نیازها اقدام کنند؟ گفت: هلال احمر مرکزی به نام نوآوری دارد که ایدههای نوین را در موضوعات مرتبط با مأموریتهای خود جمعآوری و به تولید محصولات آنها کمک میکند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته با 19 کشور دنیا و شرکتهای دانشبنیانی که عضو مصنوعی تولید میکنند نشستی برگزار و دبیرخانه دائمی تشکیل دادیم، گفت: در حال حاضر گروههای دانشبنیان کشورمان در حال همکاری با سایر کشورها در حوزه تولید اندامهای مصنوعی هستند.
کولیوند تصریح کرد: ایدهپردازان به هر نحوی که بتوانند به نیازهای ما در مأموریتهای بشردوستانه کمک کنند، از آنها استفاده میکنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که مهمترین نیاز کنونی جمعیت هلال احمر به ویژه پس از جنگ 12 روزه چیست؟ گفت: از همه ایدههای خوب استقبال میکنیم و بسیاری از ایدهها اکنون در معاونت آموزشی مطرح هستند. اما مباحثی که اکنون بیش از همیشه مورد نیاز ماست، محصولاتی است که بتوانند به ارزیابیهای دقیق و به خصوص شناسایی شهدا و افراد زنده که زیر آوار ماندهاند کمک کنند. همچنین نیازمند تجهیزاتی هستیم که بتوانند سرعت کار ما در یافتن افرادی که زیر آوار هستند را بالا ببرد و از همه مهمتر برقراری «ارتباط امن» مورد نیاز ما ست. از هر ایدهپردازی که بتواند در برقراری ارتباط امن به ما کمک کند از آن استقبال میکنیم.
انتهای پیام