کد خبر: 4297577
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰

درخواست حزب‌الله لبنان برای تحصن در محکومیت نسل‌کشی در غزه

واحد اتحادیه‌های کارگری حزب‌الله خواستار تحصن گسترده برای محکومیت نسل‌کشی در غزه و سکوت بین‌المللی در قبال این نسل‌کشی شد.

به گزارش ایکنا به نقل از العهد، واحد مشاغل آزاد و واحد اتحادیه‌های کارگری حزب‌الله لبنان خواستار شرکت در یک تحصن به منظور اعلام همبستگی با فلسطینیان و محکوم کردن نسل‌کشی انجام شده توسط رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و جنگ گرسنگی و جنایات نژادپرستانه و غیرانسانی علیه مردم فلسطین در نوار غزه شدند.

در فراخوانی که برای این منظور صادر شده است، بر رد سکوت مشکوک بین‌المللی و عربی در قبال قتل عام‌های وحشیانه روزانه که نقض آشکار قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی، به ویژه حقوق بین‌الملل بشردوستانه است، تأکید شده است.

این تحصن روز دوشنبه، ۴ آگوست، ساعت ۶ بعد از ظهر، در پارک  اسکوا در مرکز شهر بیروت، با مشارکت اتحادیه‌های کارگری و حرفه‌ای و شخصیت‌های مردمی برگزار خواهد شد.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.

۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

با این همه، روزها و هفته‌های اخیر انتشار تصاویر بسیار دلخراشی از وضعیت اسفبار مردم؛ زنان و کودکان غزه در صف های طولانی برای دریافت غذا و البته تداوم کشتار آنها از سوی رژیم صهیونیستی در سایه انفعال و بی عمل مجامع بین المللی و حقوق بشری منجر به افزایش نفرت جهانی از سیاست‌های تجاوزکارانه این رژیم و تداوم سیاست نسل کشی و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح کشتار جمعی علیه فلسطینیان شده است.

انتهای پیام
captcha