کد خبر: 4301059
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
شهردار پردیس خبر داد

کانون قرآن و عترت(ع) در فازهای جدید پردیس راه‌اندازی می‌شود

رضا کارخانه از راه‌اندازی کانون قرآن و عترت(ع) در فازهای جدید شهرداری پردیس به منظور توسعه آموزش‌های قرآنی در این شهر خبر داد.

فرهنگسراها و پایگاه‌های قرآنی، محور رشد نسل آینده هستندبه گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، رضا کارخانه، شهردار پردیس از برنامه‌های متنوع شهرداری ویژه جوانان و دانش‌آموزان خبر داد و گفت: پردیس شهری جوان است و ما تلاش کرده‌ایم با راه‌اندازی فرهنگسراها، ایجاد زمین‌های ورزشی و توسعه فضاهای آموزشی، دارالقرآن‌ها و محیطی شاد و پویا برای نسل آینده فراهم کنیم.
 
وی افزود: فرهنگسراهای پردیس امروز به محلی برای یادگیری و سرگرمی دانش‌آموزان تبدیل شده است؛ از کلاس‌های آموزشی مثل زبان و کامپیوتر گرفته تا کارگاه‌های هنری، موسیقی و نقاشی. همچنین زمین‌های ورزشی فوتبال، والیبال و بسکتبال در اختیار جوانان قرار گرفته و کلاس‌های ورزشی هم بدون هیچ افزایش هزینه برگزار می‌شود.
 
شهردار پردیس با اشاره به اهمیت اوقات فراغت گفت: اردوهای علمی و تفریحی، بازدید از موزه‌ها و برنامه‌های مناسبتی مثل جشن‌های دهه فجر و عید نوروز از دیگر فعالیت‌های فرهنگسراهاست. به گفته او، در فاز ۳ بازخوردهای خوبی از این برنامه‌ها دریافت شده و تلاش شده دانش‌آموزان و جوانان به فرهنگسراها نزدیک‌تر شوند.
 
کارخانه در ادامه از افتتاح مجموعه فرهنگی ـ مذهبی جدید خبر داد و گفت: «کانون قرآن و عترت(ع) شهرداری پردیس به زودی راه‌اندازی می‌شود. این مجموعه با ۱۱ کلاس آموزشی و یک سالن اجتماعات، نخستین پایگاه قرآنی شرق استان تهران خواهد بود و فرصتی تازه برای جوانان در مسیر معنویت و یادگیری قرآن کریم فراهم می‌کند.»
 
وی تأکید کرد: توسعه آموزه‌های قرآنی یکی از نیازهای اساسی هر شهری است، چرا که حرکت در مسیر این کتاب آسمانی موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
 
همچنین دوره های متعدد آموزشی در دارالقرآن شهرداری پردیس برگزار می‌شود، دوره آموزشی سفالگری ویژه گروه سنی ۴ تا ۶ سال همراه با داستان، نمایش و به زبان کودکانه در دارالقرآن کریم شهرداری پردیس برپا است.
 
دارالقرآن شهرداری پردیس همه روزه به جز روزهای تعطیل با همکاری اساتید برجسته میزبان قرآن آموزان در اکثر رشته های قرآنی  از جمله حفظ خردسال، حفظ تخصصی، تدبر در قرآن، روخوانی و روان‌خوانی و... ویژه خواهران در تمام رده‌های سنی فعال است.
 
شهردار پردیس در پایان خطاب به جوانان و خانواده‌ها گفت: شهروندان می‌توانند برای ثبت‌نام در کانون قرآن و عترت شهرداری به نشانی انتهای بوستان شهریار، جنب مؤسسه فرهنگی هنری شهرداری پردیس و دارالقرآن در فاز ۴ مراجعه کنند.
 
خبرنگار نساء نژاد‌زارع
انتهای پیام
captcha