کد خبر: 4313990
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸

۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در زنجان اهدا شد

طی مراسمی با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و بسیج سازندگی زنجان ۵۰ سری کمک جهیزیه به نوعروسان نیازمند استان اهدا شد.

اهدای جهیزیه
به گزارش ایکنا از زنجان، جعفر روشن‌سرشت، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) زنجان، ۱۰ آبان‌ماه در مراسم اهدای ۵۰ سری کمک جهیزیه به نوعروسان نیازمند با همکاری بسیج سازندگی استان اظهار کرد: نظام اسلامی زمانی می‌تواند در مسیر تحقق آرمان‌های الهی و زمینه‌سازی برای ظهور حضرت ولی‌ عصر(عج) گام‌های مؤثری بردارد که از همه ظرفیت‌ها اعم از سپاه، بسیج، دستگاه‌های اجرایی، خیرین، گروه‌های جهادی و نهادهای انقلابی بهره گیرد.
 
این مسئول با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت کار جهادی افزود: مردم دنیا عملکرد نظام اسلامی را زیر نظر دارند تا ببینند آیا نظامی که ادعای حکومت جهانی دارد، می‌تواند از عهده اداره جمعیت ۸۵ میلیونی با اقتدار، عدالت و معنویت برآید که خوشبختانه کشور در این حوزه موفق عمل کرده است.
 
وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) در کنار سپاه و بسیج در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی فعال است، گفت: با همکاری استانداری، بانک‌ها و خیرین، امسال ۳۸۶ میلیارد تومان اعتبار در بخش مسکن و ساختمان برای محرومان پیش‌بینی شده که در قالب ۹ هزار و ۸۰۰ پروژه در سطح استان اجرا خواهد شد.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) زنجان یادآور شد: در راستای سیاست‌های تشویق ازدواج، پرونده مددجویان تازه‌ ازدواج‌ کرده تا یک سال بسته نمی‌شود تا از پایداری زندگی آنان اطمینان حاصل شود. همچنین زنان سرپرست خانوار که ازدواج مجدد دارند، از بسته‌های حمایتی ویژه شامل جهیزیه و هدیه ازدواج برخوردار می‌شوند.
 
روشن‌سرشت تصریح کرد: در سال جاری، ۶۲۱ مورد ازدواج در میان جامعه هدف کمیته امداد زنجان ثبت شده که از این میان ۶۸ مورد مربوط به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار و ۴۴ مورد مربوط به ازدواج دختران و پسران جوان بوده است. علاوه بر این، به هر یک از این زوج‌های جوان ۲۰ میلیون تومان به‌عنوان هدیه ازدواج پرداخت شد.
اقبال جهانبخش، مسئول بسیج سازندگی سپاه استان زنجان نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و هفته بسیج دانش‌آموزی اظهار کرد: دانش‌آموزان عزیز آینده‌سازان این کشور هستند و ما وظیفه داریم با تمام توان برای تربیت، خدمت‌رسانی و حمایت از آنان پای کار باشیم.
 
وی با اشاره به فعالیت‌های انجام‌ شده در قالب قرارگاه خدمت‌رسانی و رزمایش کمک مؤمنانه افزود: طی هفت‌ماه گذشته، شش هزار و 467 بسته معیشتی بین اقشار مختلف مردم توزیع و ۵۶۰ رأس قربانی نیز میان نیازمندان توزیع شده است. همچنین در قالب رزمایش‌های مختلف بیش از ۲۴ هزار و ۲۸۳ وعده غذایی میان خانواده‌ها ارائه شده است.
 
این مسئول ادامه داد: در حوزه خدمات اجتماعی، یک هزار و 287 دست البسه و کفش، ۹۲۱ بسته بهداشتی و چهار هزار و 368 ویزیت رایگان پزشکی از سوی گروه‌های جهادی انجام شده و ۳۷۰ نفر از بیماران نیازمند نیز از خدمات دارویی رایگان بهره‌مند شده‌اند.
 
مسئول بسیج سازندگی زنجان گفت: تاکنون ۱۵۵ سری جهیزیه کامل و ۲۷۰ قلم لوازم خانگی اهدا شده است. در بخش خدمات مسکن نیز ۱۳۰ واحد مسکونی با همکاری سپاه و خیرین آماده و تحویل خانواده‌های نیازمند شده است. همچنین ۳۷۰ بسته کمک‌آموزشی میان دانش‌آموزان توزیع شده و چهار هزار و 631 نفر از خدمات علمی و آموزشی گروه‌های جهادی بهره‌مند شده‌اند. در طول هفته جاری نیز ۱۴ پروژه مدرسه‌سازی در استان کلنگ‌زنی یا به بهره‌برداری رسیده است.
انتهای پیام
captcha