کد خبر: 4319582
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷

درخواست اروپا برای کاهش خشونت شهرک‌نشینان علیه فلسطینیان

درخواست اروپا برای کاهش خشونت شهرک‌نشینان علیه فلسطینیان چهار کشور بزرگ اروپایی از اسرائیل خواستند به تعهدات خود طبق قوانین بین‌المللی عمل کند و به خشونت شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری رود اردن پایان دهد.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، وزیران خارجه چهار کشور فرانسه، آلمان، بریتانیا و ایتالیا با صدور بیانیه‌ای مشترک از اسرائیل خواستند به تعهدات خود طبق قوانین بین‌المللی عمل کند و به خشونت شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری رود اردن پایان دهد.

در این بیانیه آمده است: ما به شدت تشدید وحشتناک خشونت شهرک نشینان علیه غیرنظامیان فلسطینی را محکوم می‌کنیم و خواستار برقراری ثبات در کرانه باختری هستیم.

این چهار کشور خاطرنشان کردند، اقدامات بی‌ثبات کننده، موفقیت طرح بیست ماده‌ای درباره غزه و دورنمای صلح و امنیت در طولانی مدت را با خطر مواجه می‌کند.

در این بیانیه بر لزوم توقف حملات شهرک نشینان به فلسطینی‌ها که موجب وحشت غیرنظامیان می‌شود و تلاش‌ها برای برقراری صلح را از بین می‌برد، تاکید شده است.

شهرک‌نشینان تندروی یهودی اخیرا بر شدت حملات خود به فلسطینی‌ها و تخریب دارایی‌های آنان از جمله خودروها و مزار و باغ‌های آنان افزوده‌اند تا فلسطینی‌ها را مجبور به ترک منطقه کنند.

انتهای پیام
captcha