کد خبر: 4319586
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
عضو هیئت علمی دانشگاه ابن خلدون استانبول:

فناوری‌های هوش مصنوعی صنعت حلال را تقویت می‌کند

فاطمه أونای، عضو هیئت علمی دانشگاه ابن خلدون استانبول گفت: استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی در بخش صنعت حلال رشد قابل توجهی داشته و این فناوری‌ها بخش‌های مرتبط دیگر را نیز حمایت می‌کنند

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی؛ اونای در جلسه‌ای با عنوان «تحول دیجیتال در صنعت حلال» در چارچوب یازدهمین اجلاس جهانی حلال و نمایشگاه بین‌المللی تجارت «حلال اکسپو ۲۰۲۵» در استانبول اظهار کرد: کاربرد فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در بازار جهانی حلال از بخش‌هایی مانند غذا، لوازم آرایشی، مالی، گردشگری، خدمات لجستیک، دارو و پوشاک پشتیبانی می‌کند.

وی همچنین خاطرنشان کرد که استفاده از هوش مصنوعی در صنعت نساجی حلال نیز بیش از پیش ضرورت یافته است، زیرا حساسیت‌های فرهنگی و مذهبی مصرف‌کنندگان ایجاب می‌کند تحقیقات عمیقی انجام شود.

یازدهمین دوره نمایشگاه و اجلاس جهانی غذای حلال از ۲۶ تا ۲۹ نوامبر (۵ تا ۸ آذر) در استانبول با میزبانی ریاست‌جمهوری ترکیه و همکاری سازمان همکاری اسلامی، وزارت بازرگانی ترکیه، آژانس اعتبارسنجی حلال و دیگر نهادها در حال برگزاری است.

این رویداد با محوریت تقویت صنعت غذای حلال از مسیر نوآوری، ارتقای استانداردها و بهره‌گیری از ظرفیت بازاری که ارزش آن به بیش از ۸ تریلیون دلار رسیده آغاز شده است.

 

انتهای پیام
captcha