کد خبر: 4320707
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹
نماینده ولی‌ فقیه در استان کردستان:

هفته زن فرصتی برای تبیین نقش واقعی بانوان در پیشرفت کشور است

هفته زن فرصتی برای تبیین نقش واقعی بانوان در پیشرفت کشور است حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی با تأکید بر نقش کلیدی بانوان در عرصه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی گفت: هفته زن فرصتی است تا دستاوردهای بانوان پس از انقلاب اسلامی با نگاه واقعی و پرهیز از برنامه‌های تکراری و موازی به جامعه معرفی شود.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌ فقیه در استان کردستان امروز، 12 آذر‌ماه در جلسه هماهنگی و سیاست‌گذاری برنامه‌های هفته زن و بزرگداشت مقام مادر با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه زنان در جامعه گفت: مقام زن و مادر در فرهنگ اسلامی و ایرانی از جایگاهی بی‌بدیل برخوردار است. هفته زن باید فرصتی باشد برای نمایش نقش مؤثر بانوان در رشد و پویایی جامعه، نه صرفاً برگزاری همایش‌های کلیشه‌ای.

وی با اشاره به تحولات تاریخی در زمینه حقوق زنان افزود: اگر تاریخ انقلاب اسلامی را مرور و جایگاه زنان را در این دوران با قبل از انقلاب مقایسه کنیم، درمی‌یابیم که زنان در رژیم پهلوی از حقوق واقعی خود محروم بودند، اما امروز بانوان ایرانی در همه عرصه‌ها از جمله علم، فرهنگ و ورزش، به پیشرفت‌هایی رسیده‌اند که در تاریخ این سرزمین بی‌سابقه است.

نماینده ولی‌ فقیه در کردستان به موفقیت‌های زنان کردستانی اشاره و بیان کرد: به‌تازگی یک بانوی کاراته‌کار کردستانی برای نخستین‌بار توانست مدال طلای المپیک را کسب کند؛ این دستاورد نماد توانمندی، اراده و شایستگی زنان ایرانی است.

وی بر لزوم پرهیز از موازی‌کاری در اجرای برنامه‌های هفته زن تأکید کرد و افزود: ضروری است که هر دستگاه و نهاد، برنامه‌های خود را با هدف‌گذاری دقیق و علمی تدوین کند. حضور زنان موفق در نشست‌ها و گفت‌وگوهای تخصصی، می‌تواند الگویی الهام‌بخش برای نسل جوان باشد.

حجت‌الاسلام پورذهبی همچنین نقش خانواده را در تربیت فرزندان مؤدب و با شخصیت مهم دانست و اظهار کرد: ادب و رفتار اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود. والدین باید با الگوی اخلاقی و مهربانی خود زمینه‌ساز تربیت نسلی مؤمن، آگاه و توانمند باشند.

وی در پایان با تبریک پیشاپیش ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، اظهار امیدواری کرد: با همکاری و همدلی همه دستگاه‌ها، شاهد رشد بیش از پیش جایگاه زنان کردستان در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی باشیم.

انتهای پیام
captcha