کد خبر: 4321289
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱
فرماندار بابلسر بیان کرد:

آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی سالم

آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی سالم فرماندار بابلسر در نشست شورای اداری شهرستان بابلسر با تبریک روز دانشجو و ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، بر ضرورت پیوند بیشتر دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی، صرفه‌جویی در انرژی، تسریع پروژه‌های نیمه‌تمام و برگزاری انتخاباتی سالم، قانون‌مند و پرشور تأکید کرد.

تقویت ارتباط دانشگاه و مدیریت اجرایی و آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی سالمبه گزارش ایکنا از مازندران، قربانعلی ولی‌زاده، فرماندار بابلسر، در نشست شورای اداری شهرستان بابلسر با تبریک روز دانشجو و ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، بر ضرورت پیوند بیشتر دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی، صرفه‌جویی در انرژی، تسریع طرح‌های نیمه‌تمام و برگزاری انتخاباتی سالم، قانون‌مند و پرشور تأکید کرد.

وی دانشگاه و دانشجویان را سرمایه فکری شهرستان دانست و خواستار ارتباط مؤثرتر مدیران دستگاه‌ها با دانشگاه مازندران برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی شد.

ولی زاده با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی مصرف گاز گفت: مدیران و شهروندان باید حداقل ۲۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند و ادارات برای مدیریت سوخت جایگزین آمادگی داشته باشند.

فرماندار بابلسر با تأکید بر تبیین خدمات دولت، از مدیران خواست حضور میدانی و ارتباط با مردم را تقویت کنند و اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام را با توجه به پیشرفت قابل‌ توجه آن‌ها در اولویت قرار دهند.

به گفته وی، بخشی از پروژه‌های عمرانی در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی درباره انتخابات پیش‌ رو تصریح کرد: هیئت‌های اجرایی از ۲۸ آذر تشکیل می‌شود و انتخاب معتمدین باید بدون نگاه جناحی انجام گیرد. مدیران حق هیچ‌گونه حمایت انتخاباتی ندارند و در صورت تمایل به فعالیت، باید استعفا دهند.

ارسالی // تقویت ارتباط دانشگاه و مدیریت اجرایی و آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی سالم

فرماندار بابلسر، انتخابات پیش‌ رو را نخستین انتخابات دولت دکتر پزشکیان و نخستین انتخابات الکترونیکی پس از انقلاب دانست و از ضرورت مشارکت حداکثری سخن گفت.

وی همچنین بر لزوم حضور افراد متخصص در شوراها، رعایت قانون و همکاری دستگاه‌ها برای ایجاد فضاسازی مناسب ایام میلاد حضرت زهرا(س) تأکید کرد.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha